La Vanguardia (Català-1ª edició)

Adele se sincera sobre els motius que la van portar a perdre 50 quilos

-

Adele ha entrat a la història en convertir-se en la primera famosa a protagonit­zar, de manera simultània, la portada de la revista Vogue britànica i dels Estats Units. Ha estat en el número de novembre, un mes en què s’espera el llançament del seu anhelat nou àlbum. Però els últims temps s’ha parlat molt més sobre el seu notable canvi físic i dels seus assumptes personals, que de la seva carrera musical.

Al reportatge que li va dedicar la revista de moda, la guanyadora de 15 premis Grammy es va despullar l’ànima i va voler sincerar-se sobre la raó que la va portar a perdre 45 quilos de pes: l’ansietat.

Per combatre aquells episodis d’angoixa, el gimnàs es va convertir en el seu gran aliat: “Em vaig adonar que quan feia exercici no tenia ansietat. No es va tractar mai de perdre pes, sempre es va tractar de tornar-me forta i dedicar-me un espai de temps cada dia sense fer servir el telèfon. M’hi vaig tornar bastant addicta. Faig exercici dos o tres vegades al dia”.

Sorprenent­ment, ningú no es va adonar d’aquell canvi en la rutina d’Adele. “La gent se sorprèn perquè no vaig compartir 'el meu viatge’. Estan acostumats que la gent ho documenti tot a Instagram, però ho vaig fer per mi i per ningú més. Llavors, per què ho havia de compartir?”, va raonar.

La recerca a Google de “Dieta d’Adele” té un total aproximat de tres milions i mig de resultats, una allau d’informació sobre com va aconseguir la pèrdua de pes. Ella el desglossa a l’entrevista: “Faig pesos al matí, després normalment camí o boxa a la tarda i després faig càrdio a la nit”.c

 ?? VOGUE ?? Adele a la portada de Vogue
VOGUE Adele a la portada de Vogue

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain