La Vanguardia (Català-1ª edició)

Primer triomf del Reial Madrid i gravíssims insults a Nacional

- REDACCIÓ Barcelona

El Reial Madrid va aconseguir la primera victòria de la temporada imposant-se a l’Eibar (2-1) i escalant posicions fins a la 13a plaça. El conjunt del qüestionat David Aznar es va veure obligat a remar d’inici, ja que es va veure per sota al marcador amb el gol de Kuki, autora del 0-1. L’equip blanc va reaccionar per forçar l’empat abans del descans per mitjà de la danesa Moller. Rocío Gálvez va convertir el segon.

Mentrestan­t, al grup 2 de Primera Nacional, es va viure un nou capítol vergonyós en un estadi. Va ser durant el partit que l’Osasuna B va jugar al camp càntabre del Nueva Montaña. L’Osasuna va haver de sortir a condemnar els greus insults masclistes que va rebre la jugadora de 17 anys Karolina Sarasua per part de diversos aficionats del conjunt local.

Cinc joves amb el xandall del Nueva Montaña van pronunciar improperis i expression­s com ara “et violaré”, “violarem tot el teu equip”, “se us nota el tanga”, uns comentaris que es van sentir i que l’àrbitra Lucía Fernández va recollir en una acta en què també apareixen esmentats membres del cos tècnic, entre els quals l’entrenador Juan Hernández, expulsat per “protestar de manera ostensible”. Durant el repàs de l’acta amb el delegat, el tècnic també es va personar a la zona de vestidors per adreçar-se a la col·legiada en els aquests termes: “Pujaràs a Selaya i t’obriran el cap, inepte”.

L’Osasuna i diverses jugadores de la Primera Iberdrola, com ara Alèxia Putellas, del FC Barcelona, van compartir un missatge en defensa de les futboliste­s i per rebutjar qualsevol mena de comentari d’aquesta índole.c

262,5 pts. 256,5 177 145 135 116,5 116 95 74 58

433,5 pts. 397,5 240 232,5 104

 ?? RMCF ?? El conjunt blanc celebrant el gol de Rocío Gálvez, autora del 2-1
RMCF El conjunt blanc celebrant el gol de Rocío Gálvez, autora del 2-1

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain