La Vanguardia (Català-1ª edició)

Amelia Bono té un nou amor després de trencar amb el fill de Raphael

- REDACCIÓ Barcelona

Amelia Bono (40) ha trobat un nou amor tres mesos després de saber-se la ruptura amb Manuel Martos, fill de Raphael, amb qui estava casada des de feia 13 anys i amb qui té quatre fills.

La filla gran de l’expolític José Bono ha estat fotografia­da a la luxosa urbanitzac­ió de Sotogrande (Cadis) amb Fernando Ligués, un basc establert a Madrid de 47 anys llicenciat en Ciències Empresaria­ls i directiu d’una multinacio­nal, segons la revista ¡Hola!.

Bono i Martos van passar part de les vacances plegats amb els seus fills i es van mostrar com uns exs molt ben avinguts, tant que es va arribar a especular que es podrien haver donat una altra oportunita­t. Tot i això, el cor de l’ara influencer ja estava ocupat amb un altre amor. Pel que sembla, fa un mes Ligués va confirmar la relació al seu entorn. Tots dos formaven part, amb les seves respective­s exparelles, d’un grup d’amics de la urbanitzac­ió Guadalmina a Marbella.

Ligués és pare de tres fills que encara no arriben a l’adolescènc­ia, i, tot i que va néixer a Bilbao, la seva activitat profession­al ha estat molt lligada a la Comunitat Valenciana. Al seu currículum destaca que ha treballat a KPMG. Segons Expansión ha estat directiu a King Regal, a Construcci­ones Hispano Germanas i al Centro Ecuestre de Oliva Nova. També ha estat professor associat a l’IE i a l’Escola Financera de BBVA. Aquest any va ser nomenat conseller a Network Mobility Solutions, una empresa de lloguer d’automòbils amb seu a Pozuelo de Alarcón, i és administra­dor de The Gift Factory.c

 ?? ARTHUR EDWARDS / AFP ??
ARTHUR EDWARDS / AFP
 ?? INSTAGRAM ?? Amelia Bono
INSTAGRAM Amelia Bono

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain