La Vanguardia (Català-1ª edició)

“Hem de jugar sense por des del principi”

Koeman vol efectivita­t i donar la cara en un partit gran

- CARLES RUIPÉREZ

Del Koeman realista, que per res no desenganxa­va els peus de terra i que es posava la tireta abans de la ferida, s’ha passat a un de valent i intrèpid, gairebé temerari. L’arribada del Madrid treu el seu vessant més atrevit. El neerlandès, que no va guanyar cap dels dos clàssics la temporada passada, es vol treure l’etiqueta que no respon en els partits grans. Vol que el seu Barça jugui sense complexos. I té premi. “Ens podem posar al davant”.

La recepta de l’entrenador no pot ser més clara, vol que el Barça surti a guanyar el partit. Res de quedar a la defensiva. “Podem demostrar que som en el bon camí. Hem de jugar sense por i demostrar que podem guanyar. Cal tenir moltes ganes des del principi de partit”, va afirmar.

Ambiciós, el neerlandès va assegurar que no sent els dubtes i defensa que l’equip arriba preparat. “No sé si la gent té desconfian­ça. Nosaltres, no. Juguem a casa i tenim la nostra gent al nostre costat. No tinc aquella por”. A més, va recordar que per a ell serà el primer clàssic amb públic des que va arribar a la banqueta. “Tenim molta il∙lusió. Volem que el camp sigui ple i la gent culer es diverteixi”.

Ratificat per Laporta, Koeman va insistir que no és un examen per a ell i que no té més pressió. “La gent es fixa molt en el resultat en un clàssic i això canvia molt ràpidament del que és bo al que és dolent. Però guanyar és important per nosaltres, amb tots els canvis i els joves”.

Koeman creu que no hi ha favorit i alerta del contraatac madridista. “Ja ens han fet mal així”. A l’equip li demana personalit­at i efectivita­t. “No es crearan gaires ocasions. Cal tenir encert”.

La nostra il∙lusió és que el camp sigui ple i que la gent culer es diverteixi” Ronald Koeman entrenador del Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain