La Vanguardia (Català-1ª edició)

Sergi, al comandamen­t de manera interina

-

Sergi Barjuan es va fer càrrec ahir de la plantilla del primer equip del Barça de manera provisiona­l i ja va dirigir l’entrenamen­t del vespre. El tècnic del filial ocuparà la banqueta fins que el club contracti un nou entrenador, que serà el substitut definitiu de Ronald Koeman. Mentre no es faci oficial el relleu, l’exlateral serà qui porti la batuta. Ho va anunciar el Barça i així ho va fer saber el president Joan Laporta a la plantilla blaugrana, a qui va visitar just abans de la sessió.

El dirigent els va exposar la situació, els va detallar les raons de la destitució de Koeman i els va demanar la màxima implicació davant el delicat moment.

Així mateix avui, a partir de les 13.00 hores, Barjuan compareixe­rà davant els mitjans de comunicaci­ó, al costat del president Laporta, com a prèvia del partit Barcelona-Alabès de demà al Camp Nou. Per a aquest partit l’exdefensa segur que serà l’entrenador del primer equip.

Caldrà veure si la interinita­t s’acaba aquí o va més enllà i ha de portar també el timó a Kíev dimarts en un partit determinan­t per a les opcions del Barcelona a Europa.

Barjuan, de 49 anys, es va incorporar aquest estiu a la disciplina del filial. Com a tècnic va dirigir anteriorme­nt el juvenil del Barça, el Recreativo, l’Almeria, el Mallorca i el Hangzhou Greentown xinès. Bona part de la seva etapa com a entrenador ha estat a Segona. Al capdavant del filial blaugrana suma tres victòries, quatre empats i dues derrotes. Això sí, ha respectat sempre el sistema 4-3-3.

Com a futbolista el de les Franqueses va militar al primer equip barcelonis­ta entre el 1993 i el 2002, quan va firmar per l’Atlètic, club en què es va retirar el 2005. Ahir al matí el club també va estudiar el nom del coordinado­r del futbol base, Albert Capellas, com a tècnic interí, però finalment l’opció que es va fer realitat va ser la de Sergi Barjuan. Capellas s’encarregar­à provisiona­lment del Barça B.

El tècnic del filial dirigirà segur el primer equip en el partit de demà contra l’Alabès

 ?? ?? Sergi Barjuan abraçant-se amb Gerard Piqué ahir al vestidor de la ciutat esportiva
Sergi Barjuan abraçant-se amb Gerard Piqué ahir al vestidor de la ciutat esportiva

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain