La Vanguardia (Català-1ª edició)

Billie Eilish i Diane Keaton, dues noies Gucci

-

Setmana plena de trobades glamuroses. A Glasgow, amb motiu de la cimera pel clima, la dissenyado­ra Stella McCartney ha protagonit­zat una exposició que recull les innovacion­s que ha utilitzat al llarg dels anys per combatre el canvi climàtic. L’actor Leonardo DiCaprio i el príncep Carles d’Anglaterra han anat a visitarla i s’han fotografia­t plegats.

A Los Angeles, l’estrena de la pel·lícula Alerta roja ha aplegat els tres protagonis­tes, Ryan Renolds, Dwayne Johnson i Gal Gadot. L’actriu ha posat entre ells amb un vestit de lluentons vermells de la marca espanyola Loewe. Seguint a Califòrnia, a la famosa avinguda Hollywood Boulevard, Gucci va celebrar dimarts una desfilada per revelar la seva col·lecció primavera-estiu 2022. Entre les nombroses cares conegudes que hi van assistir destaquen la veterana Diane Keaton amb la jove Billie Eilish, que van immortalit­zar el moment. Al nostre país, Chenoa i Carlos Baute acaben de publicar una cançó conjunta titulada El chisme.

La cantant Rosalía se n’ha anat de vacances a Mèxic. Hi ha anat amb el seu xicot, l’artista porto-riqueny Rauw Alejandro, amb qui ha compartit algunes fotos. Però la més aplaudida ha estat una en què apareix la catalana amb un triquini taronja. La imatge més impactant de la setmana és la que ha compartit l’actriu Jessica Simpson. Es tracta d’una foto feta el 2017 en què apareix irreconeix­ible, quan estava en el pitjor moment de la seva addicció a l’alcohol. Simpson ha celebrat quatre anys sòbria.

Leo DiCaprio, el príncep Carles i Stella McCartney

L’ojtEa, l’ceaem de lo jEaEho baitàhijo i lo dieeehyodE­ao coh jEihjidit o l’exiEeijió qme oqmeeto último co jelebaot o GloegEw jEihjidiht omb lo jimeao iel jlimo

Billie Eilish i Diane Keaton

Lo johtoht i l’ojtaim coh jEihjidit eh lo deefilodo qme co Eagohitzot Gmjji ol jEa de HEllywEEd iea iaeeehtoa lo jEl·lejjió iaimoveao-eetim 2022.

Jessica Simpson

L’ojtaim co jelebaot qme fo qmotae ohye qme eetà eòbaio jEmioatiht oqmeeto fEtE del 2017, del tEt iaaejEheix­ible, qmoh eetovo eh el iitsEa mEmeht de l’oddijjió o l’oljEcEl.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain