La Vanguardia (Català-1ª edició)

Sergi acaba la interinita­t a Vigo amb vuit baixes i amb urgències

El Barça suma tres jornades sense guanyar a la Lliga

-

“Sabia que tenia data de caducitat. El club em va explicar la situació. El caramel era molt llaminer i m’hi vaig atrevir”, va apuntar ahir el tècnic interí Sergi Barjuan. Aquesta tarda a Vigo acaba la seva petita etapa de tres matxs al capdavant del Barcelona. L’entrenador pont entre Koeman i Xavi espera acomiadar-se amb una segona victòria després de portar l’equip al triomf dimarts a Kíev. Al conjunt barcelonis­ta li urgeix guanyar per no despenjar-se encara més dels llocs capdavante­rs després d’acumular tres jornades consecutiv­es ensopegant.

No ho tindrà senzill, tot i que la trajectòri­a del Celta també sobresurt per la seva irregulari­tat. Per al partit de Balaídos el Barça torna a tenir la infermeria a vessar. Fins a vuit baixes té el conjunt blaugrana. Els cinc futboliste­s que ja no van poder anar a Ucraïna més Dembélé, Sergiño Dest i el porter suplent Neto, que ahir es va saber que està convalesce­nt d’un procés febril. Sergi va negar que Dembélé es lesionés a Ucraïna. “Quan un assumeix un càrrec ha de prendre decisions. Tots estaven contents de veure l’Ousmane”.

En el missatge de comiat Sergi es va posar a disposició del nou tècnic. “Per a qualsevol dubte que tingui, estaré encantat d’ajudar una vegada més el club. El primer que ha de fer Xavi és convèncer els jugadors, portar la seva mentalitat i de mica en mica anar organitzan­t les mancances que vegi. Que desplegui el que va aprendre com a jugador i com a entrenador”. c

G

P

G

G

P

G

P

P

G

P

P

E

E

Xavi ha de convèncer els jugadors i portar la seva mentalitat” Sergi Barjuan

G

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain