La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- GIanca Herrero Barcerlonr­rero@astro.virtualmed­ia.es

Àries 20 de març al 19 d’abril

†profiteu el sisè sentit en la presa de decisions, perquè us serà d’ajuda. Tindreu bons projectes i relacions.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Serà un dilluns en què no les tindreu totes: semblarà com si tot estigués en contra vostra. Us heu de concentrar en la feina.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Us haureu de concentrar en la feina, perquè si no tindreu problemes. †profiteu les energies per tirar endavant projectes.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Podreu utilitzar positivame­nt les energies de l’entorn per començar qualsevol projecte relacionat amb el vostre àmbit econòmic.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

†profiteu les energies i preneu decisions importants. En les relacions és possible que tingueu dificultat­s amb els pares o la parella.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Sereu capaços de demostrar autocontro­l i treure partit de les oportunita­ts que es presentin. Concentreu els esforços en la feina.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Tindreu una actitud justa i liberal, i per això us guanyareu el respecte dels altres. Tindreu una gran ambició, però vigileu amb l’avarícia.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Us trobareu en un procés creatiu: aprofiteu-ho a la feina. És possible que aconseguiu el reconeixem­ent a una tasca ben feta.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Tindreu una gran capacitat per inventar i investigar. †ixò us podria proporcion­ar alguns beneficis materials i immaterial­s.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Tindreu una gran energia psíquica. † més, podreu unir la raó i els sentiments d’una manera molt harmoniosa i positiva.

^quari 20 de gener al 17 de febrer

†quest dilluns podreu sortir de la depressió en què us trobeu si us hi esforceu; el canvi és necessari en la vostra vida.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Si teniu cap ésser estimat amb problemes de salut, és possible que us hi hagueu de dedicar. Hauríeu de cuidar la salut mental.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain