La Vanguardia (Català-1ª edició)

Detinguts 12 joves per robar i agredir tres menors al Poblenou

-

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge un grup de dotze joves, entre els quals hi havia set menors d’edat, per robar i agredir tres menors més que s’estaven tranquil·lament al carrer.

Els fets van passar diumenge a les tres de la matinada al barri del Poblenou de Barcelona. Els agressors són nou homes i tres dones, de nacionalit­at espanyola i russa. Al grup també hi havia una menor de menys de 15 anys que no va poder ser detinguda perquè és inimputabl­e i va ser lliurada als pares. De la resta, tres tenien antecedent­s per robatoris violents i un per furt.

Segons el relat de les víctimes, els tres menors estaven asseguts al carrer quan un grup de joves que no coneixien de res els va increpar i a una de les noies li van clavar una puntada de peu al cap i li van robar el mòbil. Això va desencaden­ar que un dels seus amics s’encarés als assaltants, cosa que va provocar que el tiressin a terra i li clavessin diversos cops de puny, puntades de peu i cops al cap amb una ampolla, a més de robar-li la cartera. El tercer amic també els va recriminar la seva actitud i quan va provar d’impedir que les agressions continuess­in va ser amenaçat amb un ganivet i li van prendre la motxilla.

Els Mossos, aquella mateixa nit, després d’escoltar els afectats, van aconseguir enxampar els agressors, que s’havien dispersat en diversos grups. A un dels detinguts li van trobar una porra extensible, i a una noia, un mòbil que no era seu. Una de les detingudes va intentar desfer-se d’un terminal abans de ser emmanillad­a. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain