La Vanguardia (Català-1ª edició)

Els grocs, en blanc a La Ceràmica

El United, a vuitens de final

- SERGIO HEREDIA

No juga a res el Manchester United, tan despersona­litzat que en aquest punt del curs ja amb prou feines té opcions a la Premier, s’ha carregat el seu tècnic (Solskjaer) i desplega al camp un onze sense referents de pes i un davanter gairebé quarantí, lluny d’aquell que havia estat.

Es desespera Cristiano Ronaldo. Crida i dona ordres, sembla un entrenador-jugador (és improbable que es quedi Michael Carrick, tècnic interí), però no rep una sola pilota en condicions i, des de la distància de l’ample de camp, veu com Jadon Sancho i Donny van de Beek en perden una rere una altra.

El partit neix mort, però s’il∙lumina a l’últim tram, quan s’encoratgen els anglesos i es posen a tremolar els grocs. De sobte, tots els conflictes que ha viscut David de Gea (el porter és el millor home del United: dues pilotes li treu a Trigueros) es traslladen a l’altra banda del camp.

Ara pateix Rulli, especialme­nt quan entra Rashford (66): intensific­a la pressió a la primera línia, apunyala la defensa groga i es connecta amb Cristiano Ronaldo.

El United no és el que era, però continua sent un clàssic del futbol europeu, i el Vila-real entra en crisi. S’embolica Rulli, que li fa una pèssima passada a Capoue, i Fred es fica pel mig, roba la pilota i la dona a Cristiano, que actua com a Cristiano: una ocasió té el màxim golejador de la història de la Champions i la converteix amb una vaselina (76), com els grans. Al tancament, Sancho remata el partit. El ManU ja és a vuitens. El Vilareal jugarà una final contra l’Atalanta. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain