La Vanguardia (Català-1ª edició)

Un jove mor apunyalat en una baralla multitudin­ària a Sant Andreu

-

Un jove va morir la matinada de dissabte a diumenge quan va rebre una punyalada mortal al pit durant una baralla multitudin­ària al barri de Sant Andreu de Barcelona. Per segona nit consecutiv­a, a la plaça de Can Fabra es van congregar centenars de persones amb motiu de les festes del barri en un macrobotel­lot que es va prolongar durant tota la nit. La jornada nocturna va discórrer amb normalitat fins que va esclatar una baralla multitudin­ària que va obligar la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra a intervenir per desallotja­r-la. La primera nit ja es van produir enfrontame­nts entre diversos grups. En la segona, tot i això, el xoc va anar a més i va acabar en una tragèdia.

Un grup molt nombrós va començar una discussió amb l’altre, tots molt joves, segons fonts policials. La baralla va pujar de to fins que un d’ells va brandar una arma blanca i li va clavar a un altre directamen­t al pit. El jove va quedar estirat al terra inconscien­t mentre l’autor dels fets i els seus amics es van esfumar.

La unitat antiavalot­s de l’ARRO dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van desallotja­r la plaça i els voltants. Els agents que es van desplaçar al lloc dels fets van trobar la víctima inconscien­t i li van practicar maniobres de reanimació per intentar revertir el seu estat. La gravetat de les ferides que li van infligir no feia presagiar res de bo, si bé l’ambulància del Servei d’Emergèncie­s Mèdiques el va poder traslladar encara amb vida a l’Hospital de la Vall d’Hebron i va morir pocs minuts després. La Divisió d’Investigac­ió Criminal dels Mossos d’Esquadra ha obert una investigac­ió per aclarir el que va succeir i trobar l’autor dels fets.

Ahir els agents van intentar buscar testimonis que haguessin presenciat els fets i revisar si alguna càmera de seguretat d’algun comerç de la zona va poder captar el moment de la fatídica agressió. ●

 ?? ?? La plaça de Can Fabra, al barri de Sant Andreu
La plaça de Can Fabra, al barri de Sant Andreu

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain