La Vanguardia (Català-1ª edició)

Remuntada in extremis

El Sevilla va perdonar moltes ocasions i Vinícius va decidir al minut 86

-

El Reial Madrid va remuntar amb un gol de Vinícius al minut 86 i es va endur el partit al Bernabeu contra un Sevilla que va perdonar de manera clara al primer temps. En una nit molt freda, els d’Ancelotti no van ser l’equip fiable dels últims partits i van concedir molt en defensa. Els van salvar una altra vegada detalls individual­s i una aturada de Courtois al temps afegit.

El Madrid només va ser molt reconeixib­le en l’alineació, en què Ancelotti va continuar pràcticame­nt amb el seu onze de gala, ja que va poder recuperar Alaba i va deixar a l’extrem dret Asensio, atès que Rodrygo va tenir molèsties d’última hora.

El Sevilla sí que va ser reconeixib­le, tant en el seu onze com en el joc, malgrat les baixes sabudes de futboliste­s com Suso, Navas, Lamela i En Nesyri. Des del xiulet inicial de Sánchez Martínez el Sevilla va anar sense cap mena de complex a buscar la victòria. Si la primera mitja hora el marcador hagués assenyalat un 0-3 a ningú no l’hauria estranyat. La clau va estar en la superiorit­at del mig del camp sevillista, on Fernando, Rakitic i Jordà s’imposaven pel seu dinamisme a Kroos i Modric, molt apagats a l’inici.

L’empenta del joc visitant va omplir de nerviosism­e la defensa blanca, en què Militão, fins ara molt segur tota la temporada, va començar encadenar error rere error. L’amenaça del Sevilla es va concretar força aviat, al cap d’onze minuts. El quadre andalús va picar un córner i Rafa Mir, sense ningú que el molestés, va connectar un cop de cap des de bastant lluny que va superar l’estirada de Courtois. El gol va empitjorar encara més la defensa blanca, que va entrar en pànic. Militão va cedir cap enrere una pilota que va arribar a Rafa Mir perquè es plantés davant Courtois, però el belga li va tapar la rematada i amb això probableme­nt va salvar el seu equip.

Curtcircui­tat el joc del Madrid, el Sevilla encara va disposar de diverses ocasions, la més clara un cacau de Lucas Ocampos després d’una bona jugada de tota la davantera que va anar a la creueta.

 ?? GABRIEL BOUYS / AFP ?? Vinícius carregant la cama dreta per marcar el gol de la victòria del Reial Madrid contra el Sevilla ahir al Bernabeu
GABRIEL BOUYS / AFP Vinícius carregant la cama dreta per marcar el gol de la victòria del Reial Madrid contra el Sevilla ahir al Bernabeu

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain