La Vanguardia (Català-1ª edició)

Moreno: “Hem estat millors a les àrees”

-

El que el futbol et dona, el futbol t’ho treu i viceversa. Patint, potser sense merèixer-ho a diferència del partit davant el Barça, l’Espanyol va mantenir el seu idil·li amb Cornellà-el Prat ahir després d’aconseguir els tres punts davant una Reial Societat frustrada per les ocasions fallades i la confusió que va crear l’àrbitre del matx, Mateu Lahoz, en un gol anul·lat a Isak en la segona part. La pilota va tocar en el col·legiat, que primer va deixar continuar i després va fer marxa enrere quan els donostiarr­es ja celebraven el gol. Encara amb la interpreta­ció del valencià en ment, Yangel Herrera va donar l’estocada final als visitants quan s’encarava la recta final.

El primer gol del veneçolà com a perico va servir per sumar la cinquena victòria a casa en vuit partits. Molt diferent al rendiment a domicili, on encara no han guanyat. En aquesta ocasió, l’Espanyol va jugar amb foc, a prop de la derrota en molts moments. Però la punteria que va faltar en el derbi va arribar aquesta vegada en l’instant decisiu, amb els pupils d’Imanol Alguacil assetjant sense respir la porteria.

De la mateixa manera que en el Camp Nou, els de Vicente Moreno es van veure sotmesos contra la seva voluntat d’inici. La línia del mig camp va ser un mur invisible en els compassos inicials. Les constants pilotes llargues als

Després de l’Atlètic i el

Reial Madrid, arribava un altre rival amb galons a Cornellà, una Reial Societat que no perdia a la Lliga des de la primera jornada davant el Barça en el Camp Nou. “Cal posar de relleu la victòria”, va destacar el tècnic dels blanc-i-blaus, Vicente Moreno, que va reconèixer els problemes generats pels bascos, líders fins fa dues jornades. “Tocava patir. Són partits al límit que poden caure dels dos costats”, va explicar. L’entrenador perico va assegurar que el seu equip va merèixer el triomf perquè els seus futboliste­s van ser “millors en les àrees, defensant i atacant”. Moreno va felicitar Herrera pel seu gol alhora que va insistir a “exigir-li” més arribada als migcampist­es. D’altra banda, no va entrar a valorar el gol anul·lat a Isak. “Fins on jo sé la pilota li dona a l’àrbitre, es para el joc i es dona la pilota que tenia la possessió. No hi ha gaire cosa a discutir”, va concloure.

 ?? MANÉ ESPINOSA ?? Yangel Herrera fent el signe de la victòria amb els companys ahir a Cornellà
MANÉ ESPINOSA Yangel Herrera fent el signe de la victòria amb els companys ahir a Cornellà

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain