La Vanguardia (Català-1ª edició)

Un Atlètic imparable arrasa a Cadis (1-4)

-

A l’Atlètic cal reconèixer-li la capacitat de resiliènci­a. No es desinfla mai. Pot estar millor o pitjor o pot ser que hi hagi dubtes al seu voltant. Però no s’esquerda mai. Sempre lluita, sempre torna a demostrar que no ha dit l’última paraula. Ningú no es pot oblidar de l’equip del Cholo a la Lliga, encara que a la Champions estigui amb l’aigua fins al coll.

A Cadis, els matalasser­s van anotar per primera vegada aquesta temporada quatre dianes i les van marcar les quatre en 45 minuts.

En una segona part devastador­a, l’Atlètic va recuperar molt d’amor propi i es va asserenar. Va tranquil·litzar els ànims, va apagar el foc, amb una actuació exaltada i de molta fe.

A les bandes, va trobar l’Atlètic la solució als seus problemes. Pel carril van arribar els dos primers gols. Va enroscar Carrasco des de l’esquerra i va rematar de cap a la xarxa Lemar. Va centrar Marcos Llorente des de la dreta i va engaltar a gol Griezmann al primer toc.

Després de batre Ledesma per primera vegada, Simeone va seure a la banqueta, alleujat. Va respirar, va esbufegar, es va relaxar. Una imatge que resumeix la tensió amb què el Cholo vivia el partit. Senyal que no les tenia totes.

Ara sí que el partit estava molt ben encarrilat i Simeone va donar entrada a Correa i Cunha. Res de ferse enrere o especular, com entre setmana contra el Milan. La va clavar el Cholo amb la versió més ambiciosa. L’argentí va fer el tercer gol després d’una gran jugada col·lectiva en què també hi va participar Griezmann i el brasiler va tancar el compte amb el quart, després d’una assistènci­a del mateix Griezmann. ●

 ?? Ea ?? Griezmann, Cunha i Correa van marcar els tres últims gols
Ea Griezmann, Cunha i Correa van marcar els tres últims gols

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain