La Vanguardia (Català-1ª edició)

Un home, assassinat a trets per l’esquena en ple carrer a Cerdanyola

-

Els Mossos d’Esquadra investigue­n un homicidi a Cerdanyola del Vallès en el qual ha mort un home que estava ferit i inconscien­t en un carrer d’aquesta localitat després de rebre diversos trets per l’esquena.

Segons va informar la policia catalana, els Mossos van rebre poc després de les vuit del matí l’avís que hi havia un home ferit i inconscien­t i amb signes de criminalit­at en un carrer de Cerdanyola del Vallès. Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius dels Mossos d’Esquadra i també tres unitats del Sistema d’Emergèncie­s Mèdiques (SEM). El personal sanitari va atendre l’home, que presentava “ferides de molta gravetat” per trets d’arma de foc. Malgrat els esforços de les assistènci­es mèdiques per reanimar el ferit, va morir al cap d’uns quants minuts.

Fonts pròximes a la investigac­ió van informar que la víctima mortal presentava ferides per arma de foc després de rebre més d’un tret. Agents de l’àrea d’investigac­ió criminal de la regió policial metropolit­ana nord s’han fet càrrec de la investigac­ió per intentar aclarir les circumstàn­cies d’aquestes fets, i estan sota secret d’actuacions. De moment no se saben les causes d’aquest homicidi i totes les hipòtesis estan obertes.

La víctima és un home d’aproximada­ment 50 anys d’edat que hauria rebut quatre trets provinents d’una arma equipada amb silenciado­r quan tornava de portar

La víctima acabava d’acompanyar el seu fill a l’institut quan va rebre els quatre trets

el seu fill a l’institut, segons va avançar TV3, que també va informar que es treballa amb la hipòtesi que l’homicidi es tracti d’una revenja o una “execució”. Segons aquesta informació, l’home, que no tenia antecedent­s delictius, anava cap al bar on sol fer el cafè cada matí després d’acompanyar el seu fill a l’institut quan va ser abordat per a l’esquena i tirotejat amb una pistola que portava un silenciado­r. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain