La Vanguardia (Català-1ª edició)

El passeig de Gràcia fa del Shopping Night tot un mes d’activitats

-

Comerciant­s, restaurado­rs i hotelers del passeig de Gràcia transforma­ran la cita coneguda com el Shopping Night en un mes d’activitats i atraccions destinades a seduir tota la ciutadania. Lluís Sans, responsabl­e de la botiga de modes Santa Eulàlia i president de l’Associació Passeig de Gràcia, explica que, després de l’obligada suspensió de l’edició de l’any passat, van decidir renovar-ne el format a fi d’arribar a més gent.

“Engeguem un programa dissenyat per posicionar el passeig com a centre neuràlgic de la ciutat aquestes dates tan especials –prosseguei­x Sans–. Creiem que els barcelonin­s i el públic local en general mereixen una resposta a l’altura de les seves ganes de sortir, de retrobar-se i de viure la màgia del Nadal barceloní. Malgrat les restriccio­ns en la circulació de vehicles, l’arrencada d’aquesta campanya està sent molt bona. La ciutadania té moltes ganes de tornar a gaudir del centre. Parlem dels barcelonin­s, dels veïns de l’àrea metropolit­ana, de gent de tot Catalunya... Nosaltres també volem contribuir al ressorgime­nt del centre de Barcelona”.

De manera que aquest desembre cada tarda de divendres i de dissabte tindrà lloc una successió de números de carrer dirigits a tots els públics entorn de la música i la dansa. Espectacle­s de llums, titelles de quatre metres i vistosos cavalls gegants de colors, entre d’altres, recorreran tot el passeig.

A més, un concurs fotogràfic animarà la gent a retratar el Nadal al passeig. La vinte

Espectacle­s itinerants recorreran l’eix cada divendres i dissabte de desembre

na de treballs guanyadors formaran una exposició oberta al públic a Casa Seat, ja a la Diagonal, del dia 20 de desembre al 8 de gener. Totes aquestes activitats seran patrocinad­es per aquest espai. També gràcies a la seva col·laboració, a partir d’aquest divendres, un gran arbre presidirà tot l’eix. La banda sonora d’aquest sarau la posaran les Gòspel ladies, amb cançons típicament de Nadal que interpreta­ran a cappella. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain