La Vanguardia (Català-1ª edició)

Sergi Roberto passarà pel quiròfan i serà baixa uns quatre mesos

El jugador acaba contracte a final de temporada

-

El FC Barcelona va anunciar ahir que Sergi Roberto haurà de passar pel quiròfan per solucionar una lesió que arrossegav­a des de feia temps, concretame­nt des del 27 d’octubre (Rayo-Barça), localitzad­a al recte femoral de la cuixa dreta. La intervenci­ó la farà el doctor Lasse Lempainen a Turku (Finlàndia), sota la supervisió dels serveis mèdics del club blaugrana.

Les lesions han condiciona­t el rendiment de Sergi Roberto, de 29 anys, durant les últimes dues temporades. En l’última, després de superar un positiu de covid, el taló li va fer jugar amb dolor durant mesos, i aquesta campanya tampoc no serà la de la recuperaci­ó, ja que el període de baixa una vegada s’operi s’estima en uns quatre mesos.

Migcampist­a reconverti­t en lateral dret, el de Reus no havia disputat ni un sol minut ni sota les ordres de Xavi Hernández ni amb el tècnic que el va precedir de manera interina, Sergi Barjuan. Amb Koeman jugava amb assiduïtat però les seves prestacion­s havien baixat respecte a les de temporades anteriors, quan fins i tot Leo Messi va assegurar que es tractava del “millor lateral del món”.

Xavi Hernández compta amb diverses opcions per ocupar la banda dreta de la defensa. De fet, en tres partits ha provat en aquesta demarcació tres jugadors diferents, tots ells més acostumats a exercir de centrals: Mingueza contra l’Espanyol, Araújo contra el Benfica i Eric Garcia contra el Vila-real. Com a laterals purs a la plantilla hi ha Dest i, a partir de gener, Dani Alves.

Cal recordar que Sergi Roberto està en negociacio­ns amb el club per renovar el seu contracte, que venç el 30 de juny del 2022. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain