La Vanguardia (Català-1ª edició)

Brindis efervescen­t i solidari

Moët & Chandon va celebrar a Madrid una gala prenadalen­ca amb convidats de luxe

- USA 7 AE S

Moët & Chandon ha volgut tancar aquest any complicat amb alegria, i com a preludi del Nadal celebra 20 festes en diferents llocs del món. Dijous el Teatro Real de Madrid va ser l’escenari de l’exclusiu sopar de gala Effervesce­nce, amb 250 convidats de luxe i un clar missatge solidari.

La festa es va obrir amb una catifa vermella espectacul­ar. La dissenyado­ra Ágatha Ruiz de la Prada va ser la primera, i l’últim, el músic britànic Jamie Cullum, que va posar la cirereta a la gala. Però l’estrella va ser Victòria de Marichalar, en el primer posat amb un nerviós Jorge Bárcenas, el seu nòvio des de fa dos anys. La filla de la infanta Elena va enlluernar amb un espectacul­ar vestit platejat amb transparèn­cies i obertura lateral de Lorenzo Caprile.

També va passar pel photocall Esther Doña (de Tot-Hom), de bracet amb Santiago Pedraz (cada cop més còmode als esdevenime­nts socials). La vídua de Carlos Falcó està contenta de les vendes del seu llibre i il·lusionada davant el primer Nadal amb el jutge. Paula Echevarría (de Michael Costello), va assegurar que el millor d’aquest any ha estat el naixement del seu fill Miki, i va parlar del Nadal: “El passaré a Astúries, i el Cap d’Any a Madrid, a casa meva, amb l’esperança que el meu fill aguanti despert fins a les campanades per fer-li un petó”. També va assegurar que, per sort, no s’engreixa en aquestes festes perquè no li agraden els polvorons i els torrons.

L’actriu María Pedraza, molt feliç per l’estrena d’Ego, pel·lícula que protagonit­za, i pel pròxim rodatge de Las niñas de cristal, creu que el Nadal el passarà amb la seva família i amb l’actor Álex González, la seva parella des de fa set mesos; malgrat que van posar per separat, va dir que tots dos acaben de gaudir a Disneyland, a París, d’“un viatge màgic que repetiria”.

Per la catifa vermella també van desfilar Fonsi Nieto, que feia 43 anys, amb Marta Castro, i Fran Rivera amb la seva dona, Lourdes Montes (Isabel Sanchís), que com a dissenyado­ra de moda flamenca demana que el 2022 tornin les fires. Alessandro Lequio i María Palacios, Pepe Barroso i Gara Arias, Elena Tablada i Javier Ungría, Nuria March (Tot-Hom), Ana Boyer (The 2nd Skin), Nieves Álvarez, Carla Pereyra, Lidia Torrent, Eugenia i Claudia Osborne (que van arribar per separat) i Ana Camie Cullum va tancar la festa Fran Rivera amb la seva filla, Cayetana, i la seva dona, Lourdes Montes (Isabel Sanchís)X María YedraZa ([ior) L\actor ]lvaro Morte L\actor i model Jon ^orta_arena va ser el `resentador Yaula fchevarría (Michael Costello) Santiaho YedraZ i fsther [oja (wot-xom)

V Jorhe yzrcenas i {ict|ria de Marichalar (LorenZo Ca`rile)

V

Cristina Portillo, Fernando Andina, Rossy de Palma, Fernando Gil i Edu Rosa, entre d’altres.

Jon Kortajaren­a va ser el presentado­r de la gala, en què també va participar l’actriu francesa Mélanie Laurent (Dior). Tots dos són ambaixador­s de Greenpeace, oenagé a què Moët & Chandon ha fet una donació econòmica, d’acord amb la iniciativa Toast for a cause (Brindis per una causa), que van iniciar el 2009.

El sopar de la gala Effervesce­nce era de Mauro Colagreco: rosa de peix amb dashi cítric; remolatxa groga amb musclos amb safrà; gallina de Guinea amb curri de carbassa, i cremós de xocolata

Victòria Frederica va enlluernar amb vestit de Caprile en el seu primer posat amb el seu nòvio, Jorge Bárcenas

Álex de la Iglesia cineasta

Jeff Bridges actor

Karina cantant

Marisa Tomei actriu

 ?? nA  A    A ??
nA A A
 ?? ??
 ?? M  n   E ??
M n E
 ?? n	  	M ??
n M
 ?? n	  	M ??
n M
 ?? ??
 ?? ??
 ?? M  n   E ??
M n E
 ?? A 	
  A  	MA ??
A A MA
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain