La Vanguardia (Català-1ª edició)

El calendari Talita fa 20 anys

Michelle Jenner, Miguel Poveda, Beret i Nuria Fergó, entre les cares conegudes

- REDACCIÓ

Amb motiu del dia internacio­nal de les Persones amb Discapacit­at, que es va commemorar ahir, la Fundació Talita ha presentat el nou calendari solidari Talita 2022, de nens i joves amb discapacit­at intel·lectual i famosos, que aquest any ja arriba a la 20a edició.

L’acte, que es va celebrar a l’hotel H10 Art Gallery de Barcelona dijous i va ser presentat pel periodista Jordi Basté, va comptar amb la presència d’alguns nens i joves protagonis­tes del calendari.

Al calendari solidari Talita 2022 hi han participat els nens i famosos següents: Manuel i el cantant Miguel Poveda (el mes de gener); Claudia i Andrea Guasch (febrer); Yago i l’actriu Michelle Jenner (març); Biel i Tortell Poltrona (abril); Valeria i Jorge Blass (maig); Biel i Guillermin­a Baeza (juny); Ingrid i Jessica Vall (juliol); Pablo i Nuria Fergó

Famosos. De dalt a a baix i d’esquerra a dreta: Michelle Jenner i Yago; Miguel Poveda i

Manuel; Nuria Fergó i Pablo; Beret i Miquel,i Joan Mir i Mariona són algunes de les imatges (agost); Adara i Nil Moliner (setembre); Mariona i Joan Mir (octubre); Laura i Jordi Vilà (novembre), i Miquel i Beret (desembre), a més d’Ona i el doctor Josep Tabernero. Les fotografie­s són obra d’Arnau Dalmases i Toni Santiso.

Durant la presentaci­ó els assistents van poder veure un vídeo del making of del calendari i alguns dels participan­ts van explicar al públic la seva experiènci­a a la sessió fotogràfic­a.

L’objectiu principal d’aquest almanac és sensibilit­zar la societat i afavorir la inclusió dels nens i joves amb discapacit­at intel·lectual. El calendari també serveix per recaptar fons. La Fundació Talita treballa perquè aquests nens i joves es formin en una escola ordinària que els capaciti per gaudir d’una vida personal i profession­al digna.

El calendari solidari Talita, de què s’han editat 120.000 exemplars, es lliurarà el dissabte dia 11 amb el diari La Vanguardia de manera gratuïta. La distribuci­ó serà només a Barcelona ciutat i l’àrea metropolit­ana (incloent-hi els subscripto­rs).

I, també, com cada any, aquest anuari solidari es pot aconseguir trucant al telèfon 93 434 43 55, a través del web Fundaciota­lita.org i també mitjançant Bizum (01044) fent un donatiu de 7 euros. ●

L’almanac es lliurarà el dissabte 11 de desembre de franc amb ‘La Vanguardia’

 ?? FUNDACIÓ TALITA ??
FUNDACIÓ TALITA

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain