La Vanguardia (Català-1ª edició)

El que amaguen Adele i Demi Moore

-

Adele ha volgut revelar què s’amaga darrere els maquillatg­es de les estrelles. La cantant ha posat amb la guru de la bellesa Nikkie i s’ha mostrat amb mitja cara al natural i l’altra mitja maquillada. A NikkieTuto­rials de YouTube es pot veure la transforma­ció d’Adele. “Uau! Que salvatge! M’assemblo al Joker, d’una manera genial”, diu la britànica de 33 anys. A l’enemic principal de Batman també s’hi assembla cada vegada més Demi Moore, molt aficionada a les operacions d’estètica. Com ja va passar a la desfilada de Fendi, quan es va convertir en trending topic després de pujar a la passarel·la visiblemen­t canviada, l’actriu ha sorprès amb més retocs durant els 2021 Fashion Awards. Demi, que recentment ha fet 59 anys, no té ni una arruga i la seva cara és diferent: pòmuls més marcats, rostre més angulós i llavis com... el Joker.

Per a transforma­ció absoluta la d’Elliot Page, que ha mostrat com està canviant el seu cos des que a finals del 2020 va anunciar públicamen­t que ja no era Ellen. Aquesta setmana també ha destacat el nu de Maluma per celebrar els 60 milions de seguidors a Instagram. El colombià ha declarat que es traurà el barret quan arribi a 100 milions. Tot i això, el que ha cridat més l’atenció de la foto han estat els seus peus, exageradam­ent llargs. La declaració d’amor de Hugh Jakckman a la seva dona Deborra-Lee Furness pel seu 66è aniversari i la foto que ha compartit Julia Roberts pels 17 anys dels seus bessons completen la selecció de la setmana.

Adele i NikkieTuto­rials

La cantant s’ha posat en mans de la vlogger de bellesa. Per ensenyar el poder del maquillatg­e, la britànica només s’ha maquillat la meitat de la cara; l’altra meitat l’ha deixada al natural.

Maluma

El cantant colombià ha celebrat amb aquest nu que ha arribat als 60 milions de seguidors a Instagram; ha dit que el barret se'l traurà quan arribi als 100.

Julia Roberts

L’actriu ha celebrat el 17è aniversari dels seus bessons, Hazel i Phinnaeus, amb una foto de quan eren petits. “17 dels anys més dolços de la vida”, ha escrit.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain