La Vanguardia (Català-1ª edició)

El nou Summerfest Cerdanya omplirà Puigcerdà de música l’agost que ve

El cicle coincidirà en el temps amb la segona edició del Cerdanya Music Festival

- ESTEBAN LINÉS

La Cerdanya tindrà aquest estiu una oferta musical i lúdica de primer nivell. Perquè la promotora Clipper’s Live, responsabl­e del Festival de Cap Roig, ha arribat a un acord amb el restaurant El Badiu per donar forma a la primera edició del Summerfest Cerdanya 2022.

El cicle tindrà lloc a Puigcerdà entre els dies 13 i 27 d’agost de l’any que ve i, com assenyala Juli Guiu, president de Clipper’s, té com una de les seves màximes artístique­s “reunir els principals artistes nacionals del moment”. D’aquesta manera, ja estan confirmade­s les actuacions d’Antonio Orozco (13 d’agost), Nil Moliner (14), El Pot Petit (18), Dani Martín (19), Lola Índigo (21), Sergio Dalma (25),

Els Pets (26) i Taburete (27).

Igualment, Guiu avança al comunicat en què s’anuncia el nou festival: “Continuem amb l’eclecticis­me que ens caracterit­za, oferint una programaci­ó variada i per a tots els públics”. I s’hi han d’afegir espectacle­s i activitats per a grans i petits, nits temàtiques, una gran oferta gastronòmi­ca i un espai village. Els detalls de tot plegat es faran públics pròximamen­t.

El president de Clipper’s Live –que també està al darrere de cites barcelonin­es com ara el Suite Festival i el Caixabank Polo Music Festival– va comentar a aquest diari: “Ja hi havia ganes de fer-lo l’any passat, però les mesures canviants del Procicat a causa de la pandèmia ens van aconsellar que el deixéssim per quan la situació estigués més normalitza­da”.

L’anunci de la celebració del nou cicle coincidirà en el temps i en l’àmbit geogràfic amb el Cerdanya Music Festival, un projecte també musical i gastronòmi­c dut a terme per la promotora Concert Studio i que va tenir la primera edició l’any passat als afores d’Alp amb molt èxit.

El director del festival i màxim responsabl­e de la promotora, Martín Pérez, va assegurar ahir a aquest diari: “Nosaltres tenim gairebé tot el festival programat, i es farà entre el 10 i el 20 d’agost. Ja tenim set concerts tancats. Acabo d’enviar un comunicat a tota la professió musical per anunciar que farem aquesta segona edició del Cerdanya Music Festival”. ●

 ?? PERE DURAN / NORD MEDIA ?? Antonio Orozco obrirà el nou festival el 13 d’agost
PERE DURAN / NORD MEDIA Antonio Orozco obrirà el nou festival el 13 d’agost

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain