La Vanguardia (Català-1ª edició)

Tot a punt per NADAL

Els famosos enllesteix­en les seves tradiciona­ls i personalit­zades decoracion­s nadalenque­s

- ELENA A ELL

L’esperit del Nadal ha arribat a les cases dels famosos. I ja fa anys que, gràcies a les xarxes socials, podem donar un cop d’ull a les cases de tots els que volen ensenyar les seves màgiques decoracion­s. Així ho ha fet Madonna, que aquest any ha compartit un simpàtic vídeo on es poden veure la cantant, el seu nòvio Ahlamalik Williams i quatre dels seus fills –en David, de 16 anys, que comparteix amb Guy Ritchie; en Mercy James, de 15; i les bessones Stella i Estere, de 9– vestits d’elfs per posar l’arbre. “Deixa’m dir-te una cosa sobre el Nadal... és la millor època de l’any”, diu en David abans que el vídeo mostri la família amb vestits d’elf a joc decorant l’avet mentre balla i canta Last Christmas.

“Crec que hem ruixat amb massa neu l’arbre. Però ens divertim celebrant l’últim dia de Hanukkah decorant l’arbre de Nadal. Aquesta és la gràcia. Jesús era jueu i decorar l’arbre és un ritual pagà i algú sap realment quan va néixer Jesús?La vida és un misteri... De manera que adoptem totes les creences i rituals sempre que ens facin feliços i estiguin més enfocats a donar que a rebre!”, ha escrit la diva del pop de 63 anys.

Una de les més matineres a decorar casa seva va ser l’actriu Paula Echevarría, que ja fa dies que ha compartit la seva ornamentac­ió. Seran les seves primeres festes amb el petit Miguel, que va néixer a l’abril. L’actriu apareix amb un pijama de motius nadalencs i una gorra amb nas vermell al costat de l’arbre guarnit amb els clàssics ornaments, llaços vermells, flors daurades, angelets nadalencs...

A casa de la televisiva Alba

Madonna, el seu nòvio i els seus fills David, Mercy James i les bessones Stella i Estere s’han vestit d’elfs

Carrillo tenen una bonica tradició que compleixen tots els anys. Als ornaments del Nadal anterior en van incorporan­t de nous cada any, així aconseguei­xen un arbre carregat de personalit­at i records. “Cada temporada estrenem ornaments nous i els barregem amb els de sempre. Detalls que va fer en Lucas a l’escola bressol, la sabata de la Ventafocs per si arriba el príncep blau, un rei Melcior que vam fer fa nou Nadals amb un Actimel, un record de Costa Rica que m’ha portat la meva cosina del seu viatge de nuvis... Tot té un significat i un desig per al 2022”, ha escrit l’ex de Fonsi Nieto per acompanyar les imatges que ha compartit a Instagram.

Les cases amb nens acostumen a ser les que viuen aquestes festes amb més enrenou. I, esclar, la decoració també tendeix a ser més espectacul­ar. Que ho preguntin a la model Helen Lindes i a l’esportista Rudy Fernández, que amb l’ajuda de l’Alan i l’Aura han donat forma a un formidable avet. O a Carolina Cerezuela i Carlos Moyá, que han compartit una simpàtica imatge del seu saló decorat en què es poden veure els seus peus i els dels seus tres fills: la Carla, en Carlos i la Daniela.

L’Aitana també ho té tot a punt per donar la benvinguda al Nadal i ho ha aconseguit en les poques estones que té lliures. “Entre concert i concert. Literalmen­t vaig comprar l’arbre a Pamplona i així va quedar. Comença el Nadal”, escrivia divertida amb una imatge on apareix enfilada a una cadira per posar l’estrella a dalt de tot de l’avet, que ha decorat amb papallones i llums blancs.

A l’altre costat de l’Atlàntic, Jill Biden, la primera dama dels Estats Units, ha tornat a la Casa Blanca la tradició de la decoració nadalenca després dels anys de Melania Trump i el seu amor per la decoració funcional, moderna, desconstru­ïda i mancada d’esperit nadalenc. L’actriu Drew Barrymore i la cantant Britney Spears també s’han divertit decorant casa seva i compartint-ne el resultat. ●

 ?? INSTAGRAM ??
INSTAGRAM
 ?? JIM LOS CALZO / EFE ?? A      Alguns dels famosos que ja han decorat les seves cases són: Aitana (1), Paula Echevarría (2), Drew Barrymore (3), Alba Carrillo (4), Britney Spears (5), la família de Carlos Moyá i Carolina Cerezuela (6), Madonna amb el seu nòvio i quatre dels seus fills (7) i Jill Biden a la Casa Blanca (8)
JIM LOS CALZO / EFE A Alguns dels famosos que ja han decorat les seves cases són: Aitana (1), Paula Echevarría (2), Drew Barrymore (3), Alba Carrillo (4), Britney Spears (5), la família de Carlos Moyá i Carolina Cerezuela (6), Madonna amb el seu nòvio i quatre dels seus fills (7) i Jill Biden a la Casa Blanca (8)
 ?? MDANIUCIH ??
MDANIUCIH
 ?? MDANIUCIH ??
MDANIUCIH
 ?? MDANIUCIH ??
MDANIUCIH
 ?? MDANIUCIH ??
MDANIUCIH
 ?? MDANIUCIH ??
MDANIUCIH
 ?? MDANIUCIH ??
MDANIUCIH
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain