La Vanguardia (Català-1ª edició)

Un Betis desfermat goleja la Reial Societat i continua tercer

-

El Betis va mantenir la tercera posició amb una golejada (4-0) al Villamarín davant una Reial Societat que ha perdut força les últimes jornades i que va patir un dur correctiu contra un rival directe en la lluita per ficar-se en llocs europeus.

No li va sortir res com tenia previst a l’onze d’Imanol Alguacil, molt desencerta­t en defensa. Al 14 minut ja va regalar un primer gol en un greu error de Remiro, que va deixar la porteria buida i va concedir el gol a Àlex Moreno. La Reial va tenir diverses oportunita­ts clares per empatar abans del descans, però va errar en la definició i es va enfonsar a la segona part així que va encaixar el 2-0, obra de Juanmi al 57. La festa per als locals va prosseguir amb dues dianes més, de Fekir i una altra vegada d’Àlex Moreno.

El Vila-real va celebrar la seva classifica­ció per als vuitens de la Champions amb una victòria (2-0) a La Ceràmica davant un bon Rayo que li va posar molt difícil el triomf.

Emery va donar descans a set dels titulars que van guanyar l’Atalanta a Bèrgam i el joc dels groguets se’n va ressentir. Els dos equips van jugar un futbol atrevit i el duel es va decidir en cinc minuts de la primera part. Va marcar Mandi, de cap, l’1-0, tres minuts després Gerard Moreno va posar el 2-0 de penal, comès sobre ell mateix per Catena, i el mateix Mandi va salvar sobre la línia de meta el gol d’Isi Palazón, que hauria ficat en el partit els d’Andoni Iraola. A la segona meitat, i malgrat que Pau Torres va enviar una pilota al travesser el Vila-real va acabar defensant el resultat contra un Rayo desfermat però negat de cara a la porteria rival. ●

?? EP ?? Àlex Moreno celebrant un dels dos gols que li va marcar a la Reial Societat