La Vanguardia (Català-1ª edició)

Els taxistes s’emporten centenars d’àvies a veure els llums de Nadal

-

La Milagros i la Montserrat, totes dues de 93 anys, molt ben portats, per cert, es mostren la mar de contentes i agraïdes al seient del darrere. Els taxistes es van endur ahir a la tarda centenars d'àvies d'excursió, a veure els llums de Nadal acabats d'instal·lar a la ciutat.

“Així trenquem la rutina i ens entretenim –van detallar les dues dones–; estem encantades. A nosaltres, a la nostra residència, a Gran Via Parc, ens tracten sempre molt bé. I la veritat és que últimament sortim més sovint, però fins no fa gaire... Quina ratxa!”. A més, gràcies a uns patrocinad­ors, també els hi van regalar uns quants llibres i altres detalls.

Sí, la immensa majoria de persones que van acceptar la invitació dels taxistes de l'àrea metropolit­ana van ser dones en edat provecta, i també van dir que sí alguns infants amb algun problema de salut. “Jo he vingut a divertir-me”, va dir en Dani, de 10 anys. Molts encara no havien vist el nou enllumenat de Nadal.

Aquesta iniciativa va arrencar ja fa set anys, i també es fa en altres ciutats d'Espanya, però a Barcelona mai havia tingut tant èxit com ahir. En altres ocasions, havien respost a la convocatòr­ia dues o tres dotzenes de conductors, però aquesta vegada hi van anar uns 230! I a cada cotxe hi van pujar dues o tres persones.

La majoria de taxistes van amagar les seves correspone­nts mascaretes sota barbes de Santa Claus, i no pocs van decorar els vehicles amb llumetes, garlandes i capses amb llaços i paper de regal. “És bonic, sempre està bé fer alguna cosa pels altres, oi?”, van dir alguns. ●

 ?? MANÉ ESPINOSA ?? L’excursió va recórrer els principals carrers del centre de Barcelona
MANÉ ESPINOSA L’excursió va recórrer els principals carrers del centre de Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain