La Vanguardia (Català-1ª edició)

Max Verstappen i Kelly Piquet, amor sobre rodes

El pilot i la filla de Nelson Piquet són nòvios des del 2020

- ADRINlQUD

Brasilera, de 33 anys, influencer i model, Kelly Piquet és tota una celebritat al pàdoc de la Fórmula 1, que va començar a freqüentar acompanyan­t el seu germà gran, l'expilot Nelsinho. I encara ho és més des de diumenge, quan les càmeres de televisió no la van parar de perseguir minuts després que la seva parella, el neerlandès Max Verstappen, de 24 anys, es proclamés campió del Mundial de la Fórmula 1.

Però els vincles amb la competició automobilí­stica van més enllà: la Kelly és una de les filles de Nelson Piquet, tricampió mundial el 1981, el 1983 i el 1987 i l'altra llegenda brasilera de l'F-1, a més d'Ayrton Senna.

Kelly Piquet i Max Verstappen van fer pública la seva relació a finals del 2020, quan van començar a compartir a Instagram fotos junts gaudint d'uns dies lliures a les platges del Brasil. Des d'aleshores comparteix­en cada moment a les xarxes i ella l'acompanya en totes les curses.

La Kelly és la segona filla del matrimoni que el campió brasiler Nelson Piquet va tenir amb Sylvia Tamsma. Va néixer a Alemanya el 7 de desembre del 1988, però la major part de la seva infantesa la va passar al sud de França, i es va traslladar al Brasil quan ja tenia 12 anys. Va estudiar a Nova York i va acabar els estudis graduant-se en Relacions Internacio­nals amb una especialit­zació en Ciències Polítiques i Economia. Als Estats Units va començar a tenir un perfil públic escrivint per a la revista Marie Claire.

La relació de la Kelly i en Max va començar després de la ruptura d'ella amb un altre pilot d'F-1: el rus Daniïl Kviat. La seva història d'amor va començar el 2017 i va acabar el març del 2020. Fruit d'aquesta relació va néixer la Penélope, el juliol del 2019. Verstappen també es va separar de la seva nòvia, Dilara Sanlik, l'octubre del 2020. I només dos mesos més tard en Max i la Kelly es van mostrar en públic com a parella. Ell va viatjar al Brasil per passar-hi l'Any Nou i va ser rebut per la família

La relació de la Kelly i en Max comença després de trencar ella amb el pilot Daniïl Kviat, pare de la seva filla

d'ella. El vincle va créixer durant l'any, i el punt àlgid a nivell mediàtic va ser el triomf de Verstappen a Mònaco, quan la Kelly el va saludar i el seu petó al casc va fer la volta al món. Quan va córrer al Brasil, en Max va conèixer tota la família Piquet, i fins i tot es va fer una foto amb el “sogre”, Nelson.

Els que coneixen Max Verstappen afirmen que se'l veu més relaxat des que està amb la Kelly. La parella no amaga la seva relació, i se'ls sol veure passejar feliços i encaramel·lats pels circuits. ●

 ?? C/raelOeo ?? Kelly Piquet, de 33 anys, i Max Verstappen, de 24
C/raelOeo Kelly Piquet, de 33 anys, i Max Verstappen, de 24

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain