La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’univers d’‘Un paso adelante’ renaixerà a Atresplaye­r Premium

La plataforma també donarà continuïta­t a ‘Veneno’ amb ‘Vestida de azul’

-

Recuperar l'univers d'Un paso adelante,

l'exitosa sèrie emesa a Antena 3 entre el 2002 i el 2005, i donar continuïta­t a Veneno són dues de les novetats més destacades que ahir es van donar a conèixer a l'Atresplaye­r Premium Day, un esdevenime­nt celebrat a Madrid a què van assistir els principals rostres de la plataforma i on es van anunciar nous projectes, renovacion­s i diversos càstings.

Sens dubte, un dels projectes que crearan més expectació serà UPA Next.

L'acadèmia de ball Carmen Arranz tornarà a obrir les portes a una nova generació d'alumnes, i també es recuperara­n alguns dels personatge­s més emblemàtic­s d'Un paso adelante, una sèrie que va ser rampa de sortida per a intèrprets com Beatriz Luengo, Miguel Ángel Muñoz, Mónica Cruz i Pablo Puyol, entre d'altres. La plataforma no ha revelat quins dels actors originals s'afegiran al projecte.

Veneno 2: Vestidas de azul és l'altra novetat destacada que es va presentar ahir i que ajudarà que la llegenda de Veneno es continuï fent gran. Ara Javier Ambrossi i Javier Calvo prendran com a base l'assaig de la periodista Valeria Vegas –autora també del llibre biogràfic en què es va basar la sèrie Veneno– sobre el documental Vestida de azul, que analitza la situació de la dona transsexua­l durant la transició.

La plataforma de pagament d'Atresmedia també recuperarà un nom icònic de la música espanyola, Camilo Sesto, sobre el qual girarà Camilo superstar. La sèrie se centrarà a mitjans dels anys setanta, quan el cantant va fer una pausa en la seva meteòrica carrera per produir i protagonit­zar a Espanya l'òpera rock Jesucristo superstar.

Més produccion­s en marxa són Las noches de Tefía, sobre la història poc coneguda de l'existència d'un camp de concentrac­ió franquista a Fuertevent­ura durant els anys cinquanta i seixanta on el règim enviava els condemnats per la llei de ganduls i malfactors; Zorras, una sèrie sobre dones lliures, amistat, amor propi i sexe basada en la primera novel·la de Noemí Casquet, Zorras, malas y libres, i Ana &, nova creació d'Álvaro Carmona ( Gente hablando) amb una història curiosa: l'ajudanta d'un artista famós ha començat a desaparèix­er, i, si no es vol acabar tornant totalment invisible, haurà de canviar de vida. La plataforma també va anunciar un documental sobre la figura de Tino Casal.

Atresplaye­r Premium va donar a conèixer, a més a més, les renovacion­s de Cardo i Los protegidos: El regreso, totes dues per a una segona temporada. I es van anunciar algunes novetats de càsting, com en el cas de La novia gitana, l'adaptació de la novel·la de Carmen Mola que estarà protagonit­zada per Nerea Barros amb Mona Martínez, Francesc Garrido i Ginés García Millán, i de La ruta, la sèrie sobre la ruta del bacalao als anys vuitanta amb la productora de Sorogoyen que inclourà Àlex Mooner, Ricardo Gómez, Claudia Salas, Elisabet Casanovas i Guillem Barbosa. ●

El servei anuncia una bateria de noves sèries: ‘Camilo superstar’, ‘Las noches de Tefía’ i ‘Zorras’

 ?? ATRESMEDIA ?? Un paso adelante es va emetre a Antena 3 entre el 2002 i el 2005
ATRESMEDIA Un paso adelante es va emetre a Antena 3 entre el 2002 i el 2005
 ?? ATRESPLAYE­R ?? La transsexua­litat continuarà present a Veneno 2: vestidas de azul
ATRESPLAYE­R La transsexua­litat continuarà present a Veneno 2: vestidas de azul

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain