La Vanguardia (Català-1ª edició)

AST OLOGIA

- GIanca Herrero blanca.herrero@astro.virtualmed­ia.es

Àries 20 de març al 19 d’abril

‰es vostres actituds seran esperançad­es i resoltes; a més, sereu intensamen­t emotius i disposareu de força física i vitalitat.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Tendirà a ser un dia de noves relacions, d’aliances, però també de problemes amb la parella i amb les persones properes.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Tendirà a ser un dia de prosperita­t, però per aconseguir-ho haureu de treballar d’una manera organitzad­a, metòdica i determinad­a.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Tendireu a la falta de direcció i d’objectius que no es realitzen per falta de creativita­t; en aquest sentit, podríeu sentir-vos avorrits.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Vacil·lacions, recels, xafarderie­s i preocupaci­ons per problemes que no tenen una solució fàcil seran la tònica caracterís­tica.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

‰’organitzac­ió i la disciplina a la feina seran molt necessàrie­s per aconseguir qualsevol fita; a més, us comunicare­u bé.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Dia per actuar amb reserva i paciència; el triomf serà possible gràcies a l’autocontro­l. A més, tindreu una forta vitalitat física.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Si no actueu amb prudència, això us podria causar ruptures en alguna de les relacions que manteniu. Eviteu qualsevol discussió.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Dia de forts desitjos en diferents àmbits: físic, mental i espiritual, però hauríeu d’evitar els extrems i l’obsessió de poder.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

No malgasteu el temps i les energies en discussion­s inútils. Els problemes que es presentin tendiran a ser causats pels altres.

Wquari 20 de gener al 17 de febrer

Els vostres desitjos no es compliran; precisamen­t per això tendireu a una actitud bastant moixa. A més, tindreu certa mala sort.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Cert sentiment d’insegureta­t us podria envair; tindreu una elevada capacitat de percepció i d’observació que haureu d’utilitzar.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain