La Vanguardia (Català-1ª edició)

Colau, resolutiva: el nou model del Primavera Sound també es farà el 2023

L’alcaldessa no precisa si el format de dos caps de setmana prevaldrà després

- Bfrcelonf

L’alcaldessa Ada Colau va reafirmar ahir el suport de l’Ajuntament de Barcelona al Primavera Sound i que es farà tot el necessari perquè el festival referencia­l continuï celebrant-se a la ciutat. “La nostra sintonia és absoluta i el compromís de la ciutat amb el Primavera també és absolut”, va assegurar, per afegir que “està fora de tot dubte que el Primavera Sound es queda a Barcelona”.

Una demostraci­ó d’aquest compromís és que s’ha decidit que el model ampliat de dos caps de setmana consecutiu­s per a l’edició de l’any que ve també funcioni el 2023. A partir d’aquí es negociarà entre totes les parts perquè continuï sent un èxit en el futur, en tots els aspectes, no només el musical. En aquest sentit, l’alcaldessa –que va comparèixe­r en roda de premsa celebrada a l’Ajuntament sense els socis socialiste­s– va assegurar: “No tinc cap dubte que el treball conjunt ho farà possible, perquè sempre que hem parlat amb el festival hi ha hagut plena sintonia”.

Ateses les recents declaracio­ns a La Vanguardia d’un dels directors del festival, Gabi Ruiz, sobre la possibilit­at que la cita musical canviés d’aires per la falta de col·laboració i d’acords per part municipal, Colau va assegurar que la qüestió “es resoldrà de la millor manera”. Prova d’això és que va anunciar la celebració d’una reunió al cap de poques hores després entre les dues parts, el tinent d’alcalde Jordi Martí amb els responsabl­e del festival, com una manera que “el compromís municipal quedi fora de tot dubte”.

Per corroborar aquest interès i compromís, oficial i també personal, va reconèixer que ahir al matí havia parlat amb “un dels responsabl­es del festival”, per deixar clar que “la responsabi­litat és compartida”.

L’ampliació de la vigència d’aquest nou model de dos caps de setmana consecutiu­s cal veure’l com una demostraci­ó d’aquest compromís, i a partir

 ?? UIQUE GARCIA / EFE ?? L’alcaldessa a la compareixe­nça d’ahir davant els mitjans
UIQUE GARCIA / EFE L’alcaldessa a la compareixe­nça d’ahir davant els mitjans

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain