La Vanguardia (Català-1ª edició)

Linares-Barça, Ponferradi­naEspanyol i Girona-Osasuna a la Copa

El Madrid es torna a enfrontar a l’Alcoià

- ELS SETZENS

El Barcelona visitarà per primera vegada el Municipal de Linarejos als setzens de final de la Copa, sortejats ahir a Las Rozas. Els quatre equips que disputen la Supercopa entren en lliça en aquesta ronda i al Madrid li ha correspost l’Alcoià, el rival que inesperada­ment va apartar els blancs del torneig la temporada passada.

Els setzens de final del torneig de Copa es disputaran, a partit únic i al camp de l’equip d’inferior categoria, entre els dies 4, 5 i 6 de gener. A l’Espanyol, que acaba d’eliminar amb dificultat­s el Palencia Cristo Atlético, li tocarà anar fins a Ponferrada. I el Girona, que va superar l’Osca, rebrà l’Osasuna a Montilivi.

El rival blaugrana, el Linares, milita al mateix grup de Primera RFEF que el Barça B. A la classifica­ció ocupa la catorzena posició, a sis punts del filial blaugrana. Els de Sergi Barjuan van vèncer (1-2) a Linares, gràcies a un gol en pròpia porta dels locals al minut 90. Va ser el 29 d’octubre i a l’onze barcelonis­ta van jugar Ilias i Jutglà. L’actual Linares Deportivo ja és la tercera refundació del mateix club. Va ser el Linares CF del 1960 al 1990, després el Linares del 1990 al 2009 i ara el Linares Deportivo. El seu lema és “El Linares sempre torna” i el seu terreny de joc, Linarejos, té capacitat per a 10.000 espectador­s. Va viure una nit màgica dimarts amb l’eliminació de l’Alabès (2-1). El club jaenès va penjar ahir a les xarxes un vídeo de gresca dels jugadors al terreny de joc cantant “A por el Barça, oé, oé”.

Per al Madrid, l’Alcoià és un rival de mal record. L’any passat el club blanc va caure a El Collao (2-1) amb un gol local de Juanan a la pròrroga. Els alacantins han apartat de la Copa el Llevant a la tanda de penals.

El rival de l’Espanyol és el segon classifica­t de la lliga de Segona, darrere de l’Almeria. Acaba d’eliminar l’Eivissa (2-1) al seu terreny d’El Toralín amb un gol de l’ex Barça B Dani Romera al minut 93. ●

“A por el Barça, oé, oé”, van cantar els jugadors del Linares quan van saber el resultat del sorteig