La Vanguardia (Català-1ª edició)

Vint-i-tres casos de covid al Lugo

LaLiga ajorna el matx d’avui entre els gallecs i l’Almeria

-

LaLiga va decidir ajornar ahir a la nit el Lugo-Almeria previst per avui per múltiples casos de covid en el conjunt gallec. El club va comunicar que el cribratge al qual va ser sotmès tot el cos tècnic i la plantilla del primer equip va donar com a resultat 23 positius, 15 dels quals de jugadors, set en membres de l’equip tècnic i un de personal auxiliar. Les perspectiv­es indicaven que els casos podien augmentar, per tant la disputa del matx corria perill i al final no es jugarà. La plantilla per complet va quedar confinada.

“Tot apunta que el nombre total de positius detectats serà molt elevat. És una situació preocupant i que deriva en un escenari que demana el màxim rigor de tots”. El Lugo va decidir suspendre l’entrenamen­t d’ahir “per la situació d’emergència sanitària que viu l’equip”.

La pressió del coronaviru­s també perjudica el BAXI Manresa de la Lliga Endesa. L’equip manresà va anunciar que s’han detectat sis nous positius que cal afegir als altres set casos que es van comunicar entre dijous i divendres.

El partit de la Lliga Endesa que s’havia de jugar ahir contra el Barça i el de demà contra l’Hapoel Jerusalem de la Lliga de Campions han estat suspesos. Així doncs, l’equip manresà haurà de jugar 5 partits en 12 dies per posar-se al dia amb el calendari, si no té cap contra

El BAXI Manresa va declarar set positius més i ja ha hagut d’ajornar dos partits

temps més. “En portem 13 i estem tots vacunats... Que sense vacuna seria pitjor és claríssim, però també que amb vacuna no n’hi ha prou per posar fi a aquesta merda”, va escriure en el seu compte de Twitter el tècnic del Manresa, Pedro Martínez. ●

 ?? CD LUGO ?? Una acció del Lugo-Mirandés de dijous
CD LUGO Una acció del Lugo-Mirandés de dijous

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain