La Vanguardia (Català-1ª edició)

‘La Vanguardia’ es bolca en la cobertura de la loteria de Nadal

El sorteig es podrà seguir amb un directe en streaming des del web

-

La Vanguardia es bolca avui en un dels esdevenime­nts més especials de l’any com és el sorteig extraordin­ari de la loteria de Nadal, que es podrà seguir al nostre web amb tota mena de detalls des de pocs minuts abans de les nou del matí. Per primera vegada, des del mitjà s’ha preparat una retransmis­sió en directe via streaming que narrarà tot el que passa al Teatro Real de Madrid i que anirà a càrrec dels periodiste­s Enric Sierra i Albert Domènech, amb el minut a minut del sorteig i la intervenci­ó de molts protagonis­tes de la jornada, així com d’altres profession­als de la casa que aniran desgranant l’actualitat d’un dels matins més emocionant­s de l’any.

El desplegame­nt de l’esdevenime­nt també compta amb l’elaboració d’informacio­ns de primera mà i entreviste­s als premiats que es vagin succeint, així com un cercador de números perquè els usuaris que accedeixin al nostre web puguin comprovar al moment si el bitllet ha estat premiat o no. Aquest any el sorteig repartirà un total de 2.408 milions d’euros en premis, la mateixa quantitat que l’any anterior.

Pel que fa al mitjà televisiu, i a petició de Loteries i Apostes de l’Estat, RTVE produirà i distribuir­à gratuïtame­nt el senyal a totes les cadenes de televisió que ho hagin sol·licitat a causa de la situació sanitària provocada pel coronaviru­s i amb l’objectiu de minimitzar el nombre d’assistents i garantir l’accés a la informació de mitjans i ciutadans.

RTVE emetrà el sorteig en directe a La 1 i TVE Internacio­nal, amb Sandra Daviú i Blanca Benlloch. L’acte començarà a les nou del matí al Teatro Real, però la retransmis­sió arrencarà a les 8.25 hores. I tot just finalitzar, especial de La hora de La 1 amb Marc Sala i Silvia Intxaurron­do fins a les 15 hores per conèixer alguns dels afortunats.

A més a més, espais com El programa de Ana Rosa (Telecinco), Espejo público (Antena 3) o Els matins i Planta baixa ( TV3) faran connexions en directe amb el sorteig, mentre que La Sexta emetrà íntegre el sorteig amb els periodiste­s Luis Sanabria i Yerma Ruano, que ho narraran amb el compromís habitual de no comentar res mentre se senten els números extrets. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain