La Vanguardia (Català-1ª edició)

Ruptures sonades del 2021

Des de Fabiola i Bertín Osborne fins a Christian Gálvez i Almudena Cid

- USA EL LAEÓS

Fa poc més d’una setmana ens assabentàv­em de la separació de Christian Gálvez i Almudena Cid. Tota una sorpresa, ja que semblava que vivien en una lluna de mel permanent des que es van casar l’agost del 2010. També entraran en el nou any separats Blanca Suelves i Ioannes Osorio. Els ducs d’Alburquerq­ue eren una de les parelles més sòlides i discretes després de 25 anys de matrimoni.

Les de Gálvez i Cid, i Suelves i Osorio són les dues separacion­s conegudes amb què conclou el 2021, però no són pas les dues úniques parelles a qui es va acabar l’amor... i no sempre “de tant d’utilitzar-lo”, com cantava Rocío Jurado. Precisamen­t el seu exgendre Antonio David Flores i Olga Moreno podrien haver arxivat 12 anys de matrimoni. En el seu cas els motius vindrien derivats del tsunami que va suposar l’emissió de la docusèrie de Rocío Carrasco, en què es va destapar el continu maltractam­ent físic i emocional d’Antonio David cap a ella durant i després del matrimoni. De moment no s’ha pronunciat cap dels dos.

L’any també va començar amb una separació sorpresa: la de Bertín Osborne i Fabiola Martínez, que feia 14 anys que estaven casats. Segons va dir el cantant en un comunicat, la ruptura va tenir lloc per “la dificultat de conviure amb les nostres diferents personalit­ats”. Al febrer va saltar la notícia de la ruptura d’Anne Igartiburu i Pablo Heras-Casado, casats des del 2015, per bé que ja estaven separats quan ella va retransmet­re les campanades juntament amb Ana Obregón.

Després de setmanes de rumors, al març Sara Carbonero i Iker Casillas anunciaven ells mateixos la separació a les xarxes socials: “El nostre amor de parella agafa camins diferents”. Va ser una de les parelles més estimades i fotografia­des, des del famós petó del Mundial del 2010, amb què van fer pública la relació. L’exmatrimon­i manté una estreta relació i fa poc van gaudir d’una escapada amb els seus dos fills a Porto, on van viure cinc anys. La Sara sembla que ha refet la vida amb el can

V

 ?? N RT ??
N RT
 ?? ??
 ?? MT    M/M/TN O M/ N   R/ O RNT/ ??
MT M/M/TN O M/ N R/ O RNT/
 ?? RER O RNT/ ??
RER O RNT/
 ?? ??
 ?? E              O T/ N/T ??
E O T/ N/T
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain