La Vanguardia (Català-1ª edició)

Ana Obregón dona positiu per covid i no farà les campanades

RTVE cobrirà la baixa de la presentado­ra amb Jacob Petrus

-

tant Kiki Morente. Gens amistós sembla que serà el divorci de la soprano Ainhoa Arteta i el militar Matías Urrea. Al setembre es va saber que se separaven, dos anys després de casar-se. El caràcter de tots dos i els problemes de salut i econòmics n’haurien pogut tenir la culpa.

En el panorama nacional, altres separacion­s que han tingut lloc aquest any que està a punt d’acabar són les de Julio Iglesias Jr. i Charisse Werhaert; Dulceida i Alba Paul; Ramón García i Patricia Cerezo; Santi Cañizares i Mayte García; Amelia Bono i Manuel Martos; Imanol Arias i Irene Meritxell; Eugenia Osborne i Juan Melgarejo; José Bono i Aitor Gómez; Álvaro Soler i Sofía Ellar; Joaquín Prat i Yolanda Bravo; Ágatha Ruíz de la Prada i Luis Gasset, o María José Suárez i Jordi Nieto, per bé que en aquest últim cas més que no pas de la separació s’ha parlat de la nova relació de l’exmiss: Álvaro Muñoz Escasi.

En el terreny internacio­nal, Jennifer López es va separar a l’abril de l’estrella del beisbol Álex Rodríguez, amb qui s’havia compromès. L’actriu i cantant es va retrobar amb Ben Affleck, gairebé dues dècades després d’haver trencat. Affleck, per la seva banda, havia posat fi a la seva relació amb Ana de Armas a començamen­ts d’any.

Després de mesos de rumors, al febrer Kim Kardashian i Kanie West posaven punt final al matrimoni. Però no al fet que es parli d’ells als mitjans a causa de les seves excentrici­tats i contínues ex

El de Sara Carbonero i Iker Casillas ha estat el divorci més mediàtic, i el de Bill i Melinda Gates, el més milionari

posicions públiques i a les xarxes socials.

Una de les ruptures més inesperade­s ha estat la de Bill Gates i la seva dona Melinda. Quan se’n va anunciar la separació, al maig, després de 27 anys de matrimoni, el fundador de Microsoft entonava el mea culpa per les infidelita­ts. A l’agost van signar el divorci i van dividir en dues parts la seva fortuna, xifrada en 150.000 milions de dòlars. Un altre milionari que s’ha divorciat aquest any ha estat Elon Musk, després de tres anys de relació amb la cantant Grimes.

Gigi Hadid i Zayn Malik també s’han separat aquest any, per un episodi de violència del cantant amb la mare de la model. La cantant Dua Lipa i Anwar Hadid també han posat fi a una relació de dos anys i mig. És més o menys el mateix temps que han estat junts Camila Cabello i Shawn Mendes, que van trencar al novembre: “Vam començar la nostra relació com a millors amics i continuare­m sent millors amics”, van explicar a les xarxes. ●

 ?? RTVE ?? Ana Obregón ha brindat en directe durant les últimes campanades
RTVE Ana Obregón ha brindat en directe durant les últimes campanades
 ?? RAUL TEJEDOR / RTVE ?? Jacob Petrus és el nou acompanyan­t d’Anne Igartiburu
RAUL TEJEDOR / RTVE Jacob Petrus és el nou acompanyan­t d’Anne Igartiburu

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain