La Vanguardia (Català-1ª edició)

‘La Vanguardia’ emet demà divendres el seu primer programa de Cap d’Any

Bibiana Ballbè entrevista més de 50 famosos per fer balanç del 2021

- REDACCIÓ

Per primera vegada en la història, divendres a les 22 hores La Vanguardia oferirà un programa especial de final d’any que reunirà les principals cares del 2021, amb qui es farà balanç de l’any viscut. Així és com culmina el programa Abans que s’acabi l’any, un especial en què durant 24 hores i en un format de gala Bibiana Ballbè va entrevista­r sense parar més de 50 celebritat­s: des de Pau Gasol fins a Risto Mejide, Ona Carbonell, Mercedes Milá, Ada Colau o Carlos Latre.

Per acomiadar l’any, el programa reviurà algunes de les reflexions vitals dels personatge­s que van desfilar sense parar pel xou, i tot es podrà veure a LaVanguard­ia.com i al canal de YouTube de La Vanguardia, així com a 8tv abans de les campanades de les dotze de la nit que portaran a inaugurar el 2022.

A l’especial, que combinarà moments d’entrevista amb d’altres de ball, sorpreses, música en directe i espectacle, hi haurà lloc per recordar un Pau Gasol que des del paper de pare deia: “Vull tenir més fills; l’experiènci­a de tenir el primer ha estat meravellos­a, i ens agradaria tenir-ne més”. O una Ona Carbonell que assegurava que no hi ha secret: “Per ser el o la millor en qualsevol cosa, has de dedicar-hi la vida i fer moltes renúncies, i jo les he fet totes [les renúncies]”.

També es recordarà un Joel Joan

L’especial de dues hores es veurà a LaVanguard­ia.com, el canal de YouTube de ‘La Vanguardia’ i 8tv

que admetia que “t’estimes molt els amics fins que et passen la mà per la cara” i que “riure’s d’un mateix és la millor teràpia per a les nostres contradicc­ions”. També altres perles de Risto Mejide quan confessava: “Jo soc molt ruc, però tinc molta sort, i quan trobo algú molt bo, m’hi enganxo i no el deixo anar”. O una Ada Colau que reconeixia: “Com a mare soc molt més permissiva del que hauria de ser, però la vida són quatre dies, i s’han de viure amb amor”. O una Mercedes Milá que en total serenitat admetia: “Dec moltes coses a la tele, però també m’ho ha fet passar molt molt malament”.

Es viurà música en directe amb Samantha Hudson, Àngel Llàcer i Manu Guix, Joan Dausà, Carlos Sadness, Suu, Santi Balmes, Raquel Riba Rossy, Anna Andreu i més. I s’assistirà a declaracio­ns com les d’una Jedet sense embuts, un Manel Fuentes que assegura que ha deixat de treballar tant, un Carlos Latre ambiciós i amb ganes de conquerir món o un Miki Núñez a qui li encantaria viure a sobre l’escenari i no haver de baixar-ne mai.

Tot plegat en una gala televisiva sense precedents que combina el to íntim amb un codi festiu, intervenci­ons del públic i entreviste­s en pijama a altes hores de la matinada. Un xou en tota regla que es podrà veure en primícia a LaVanguard­ia.com i a 8tv i que és un crit a l’esperança de cara al 2022. ●

 ?? CREATIVE ?? Abans que s’acabi l’any es va gravar en directe durant 24 hores; a la foto, l’entrevista a Àngel Llàcer
CREATIVE Abans que s’acabi l’any es va gravar en directe durant 24 hores; a la foto, l’entrevista a Àngel Llàcer

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain