La Vanguardia (Català-1ª edició)

Dembélé i el Barça, posicions molt allunyades

-

“Cauen com mosques”, assenyalav­en ahir als despatxos de la ciutat esportiva. El FC Barcelona anirà a Mallorca amb 15 baixes entre jugadors lesionats (5), sancionats (2), positius per coronaviru­s (7) i futboliste­s no inscrits (2). Ahir el conjunt barcelonis­ta va notificar que Gavi, que ja no podia ser a Mallorca perquè està sancionat, i també Ousmane Dembélé i Samuel Umtiti s’afegeixen als casos positius per coronaviru­s. Una llista en què ja hi havia Balde, Jordi Alba, Lenglet i Dani Alves. El brasiler no podia jugar igualment a Mallorca perquè el període d’inscripcio­ns s’obre el dilluns 3, igual que Ferran Torres. El nou fitxatge del Barça també està pendent de la recuperaci­ó de la lesió al peu dret. La reducció de les quarantene­s a set dies pot afavorir que els positius estiguin disponible­s per al debut del Barça en aquesta edició de la Copa del Rei el 5 de gener contra el Linares, però després d’uns quants dies sense entrenarse caldrà valorar en quines condicions arriben.

La llista de contagiats podria augmentar. Ahir es van incorporar Dest, Piqué, Araújo, Coutinho i Neto, que, seguint amb el protocol de LaLiga, es van sotmetre a les proves PCR i es van entrenar en grup reduït. Els resultats de les PCR se sabran avui.

Al marge dels jugadors contagiats, la infermeria del Barça continua tenint Ansu Fati, Pedri, Memphis, Braithwait­e i Sergi Roberto. Pedri ja s’entrena amb normalitat i, davant el gran quadre d’absències, podria rebre l’alta mèdica, però no està previst que surti d’inici a Mallorca. No hi seran segur ni Memphis ni Ansu Fati, que van fer per segon dia consecutiu part de la feina amb el grup. Cal recordar que la normativa de l’RFEF exigeix que els clubs han de comptar amb un mínim de 13 jugadors, entre ells un porter.

El Barça i el representa­nt

● d’Ousmane Dembélé, Moussa Sissoko, van mantenir ahir una reunió que va acabar amb el futur del francès molt més lluny del club barcelonis­ta, que ara mateix és molt pessimista sobre la renovació. L’agent va traslladar a l’entitat que Dembélé no accepta les condicions a la baixa que ofereix el Barcelona. Fins i tot es va arribar a parlar de negociacio­ns trencades, però el club encara manté un fil d’esperança sobre la continuïta­t. Al Barça fins i tot esperaven que la reunió fos decisiva i es pogués anunciar la renovació del davanter, però l’entitat no pot assumir les seves pretension­s econòmique­s. L’intermedia­ri els va dir que a la Premier l’extrem té ofertes molt superiors.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain