La Vanguardia (Català-1ª edició)

Els protagonis­tes del cor del 2021

Rocío Carrasco i els ducs de Sussex han estat els que han fet córrer més tinta

- USAB L CLARÓS Llrcelona

El 2021 ja ha quedat enrere, i amb aquest any, els grans protagonis­tes del cor. En l’àmbit espanyol, Rocío Carrasco, i en l’internacio­nal, els ducs de Sussex. En tots dos casos han fet servir la televisió per acusar de maltractam­ent i violència vicària l’exmarit (la primera) i de racisme la família reial britànica (els segons).

Precisamen­t la mort del marit d’Elisabet II ha estat una altra de les notícies de l’any, a més de les dels sempre festius Raffaella Carra i Georgie Dann. Però sens dubte les morts que han impactat més han estat les de l’actriu Verónica Forqué, la televisiva Mila Ximénez i el cantant Àlex Casademunt, l’any que s’han complert les dues dècades del primer Operación Triunfo.

Britney Spears ha recuperat la llibertat després de 13 anys d’una tutela abusiva del seu pare; Penélope Cruz ha brillat més que mai per la seva tasca a Mares paral·leles, i el seu homenatge al MoMA de Nova York, i qui comença a brillar per si sola és Victoria de Marichalar.

Alec Baldwin s’ha vist immers en un tràgic episodi, que encara s’està investigan­t, després de matar amb una pistola, suposadame­nt carregada amb bales de fogueig, una ajudanta de fotografia en un rodatge. No s’està investigan­t, però també està envoltada de misteri, Charlene de Mònaco i els seus problemes de salut: una infecció a l’orella la va mantenir sis mesos a Sud-àfrica, i ara està internada en una clínica suïssa.

En el pla amorós, Sara Carbonero i Iker Casillas, i Bill i Melinda Gates han estat les ruptures més inesperade­s. Al contrari, Esther Doña ha tornat a trobar l’amor amb el jutge Santiago Pedraz. Però la parella més mediàtica sens dubte la formen Jennifer López i Ben Affleck, que van trencar el 2004 i han tornat.

En televisió, els fans de Friends han celebrat el retrobamen­t especial dels seus protagonis­tes 17 anys després del final de la sèrie. ●

 ?? TE E  N O ES   E ?? Rocío Carrasco va protagonit­zar Rocío, contar la verdad para seguir viva
TE E N O ES E Rocío Carrasco va protagonit­zar Rocío, contar la verdad para seguir viva
 ?? JUAN JOSE UBEDA   GT ES ?? Victoria de Marichalar, nova estrella a les catifes vermelles
JUAN JOSE UBEDA GT ES Victoria de Marichalar, nova estrella a les catifes vermelles
 ?? NSTAG A ?? L’estat de salut de Charlene de Mònaco és un misteri
NSTAG A L’estat de salut de Charlene de Mònaco és un misteri
 ?? ?? La mort d’Àlex Casademunt l’any que OT en compleix 20
La mort d’Àlex Casademunt l’any que OT en compleix 20
 ?? E AN AGOST N    A ?? Penélope Cruz ha reafirmat l’estatus d’estrella mundial
E AN AGOST N A Penélope Cruz ha reafirmat l’estatus d’estrella mundial
 ?? ?? Esther Doña i el jutge Santiago Pedraz, parella so
Esther Doña i el jutge Santiago Pedraz, parella so
 ?? ?? Alec Baldwin va matar una fotògrafa accidental­m
Alec Baldwin va matar una fotògrafa accidental­m
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain