La Vanguardia (Català-1ª edició)

Alec Baldwin vol saber tota la veritat

L’actor recorre a gurus i filòsofs per afrontar la mort de Halyna Hutchins

- BEGOÑA CORZO SUÁREZ

La model Ashley Graham ha aconseguit una cosa poc habitual en els embarassos múltiples: arribar a la setmana 40, cosa que vol dir que la gestació ja s’ha acabat. Graham, de 34 anys, ha volgut compartir amb els seus gairebé 16 milions de seguidors unes imatges espectacul­ars en què posa en la intimitat del dormitori ensenyant la panxa. “Les dates de part possibles només són un suggerimen­t; els nens sempre arriben el dia del seu aniversari”, ha escrit la model, que ben aviat donarà la benvinguda als seus bessons. Casada amb Justin Ervin des del 2010, ja és mare d’un altre nen, Isaac, que va néixer el 2020.

El començamen­t de l’any és un moment propici per fer balanç i marcar-se nous propòsits. I Alec Baldwin (63), després del funest 2021 que ha viscut, comparteix una extensa reflexió vital a Instagram.

En un vídeo de gairebé 13 minuts, torna a parlar del drama en què està involucrat després de disparar i matar accidental­ment en el rodatge del western Rust la directora de fotografia Halyna Hutchins i ferir el cineasta Joel Souza a finals de l’octubre passat. Baldwin, que diu que no li agraden gaire els bons propòsits d’any nou ni els compleix, ha estat parlant amb líders espiritual­s i filosòfics (que no esmenta). I, segons ell, gràcies a aquests consells, espera eliminar tots els pensaments negatius el 2022.

Alec Baldwin, que, segons Google, va ser el nom més buscat del 2021, explica que “hi ha hagut més persones amables, reflexives i d’esperit generós que malignes per la mort de Halyna Hutchins”. L’actor afegeix que no té “por d’expressar-me amb eufemismes: algú va morir de manera molt tràgica; he rebut tant, tanta bona voluntat de la

Abans de la tragèdia

A c Ba dwin, en una foto de 16 d’octubre, caracterit­zat per a seu paper a

cinc dies abans que a directora de fotografia perdés a vida gent, que és increïble”.

L’actor reconeix que és, “sens dubte”, la pitjor situació en què ha estat involucrat i que té “moltes esperances que les persones a càrrec d’investigar tot això arribin a la veritat com més aviat millor. Ningú no vol la veritat més que jo”, diu, abans de compartir els seus propòsits per a l’any que acaba d’estrenar. “He tingut trucades molt interessan­ts amb persones molt interessan­ts que no esmentaré, però algunes són persones bastant conegudes que s’encarregue­n de tota mena de temes de comportame­nt, filosòfics, religiosos, espiritual­s, de meditació, de tota mena, per assolir un estat mental en què realment es curtcircui­ti tot el que és negatiu”, revela l’actor.

“Vull esforçar-me per intentar que la negativita­t no m’afecti. El meu objectiu és la pau i aprofundir en les meves relacions amb les persones que estimo; acostarles més a mi i millorar les relacions amb els que m’importen”, assegura. Baldwin també diu que fa poc ha anat des dels Hamptons a la Costa Oest dels EUA per estar amb la seva filla de 26 anys, Ireland, nascuda del seu matrimoni amb Kim Basinger.

L’actor té sis fills més de la unió amb Hilaria Lynn Hayward-Thomas: Carmen (8), Rafael (6), Leonardo (5), Romeo (3), Eduardo (1) i María, que va néixer el 2021 per gestació subrogada.

La investigac­ió de la mort de Hutchins continua. Baldwin sostenia una pistola mentre assajava una escena. L’arma es va disparar i una bala va matar la fotògrafa i va ferir el director. Una de les últimes novetats és que l’actor ha hagut de lliurar el seu telèfon. Però encara no ha estat revelat com una pistola amb munició real va acabar a les mans de l’actor i productor de la pel·lícula. ●

“Tinc moltes esperances que els investigad­ors sàpiguen què va passar com més aviat millor”, diu

 ?? MTÍZViZ ??
MTÍZViZ
 ?? MTÍZViZ ??
MTÍZViZ

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain