La Vanguardia (Català-1ª edició)

Cuina les teves receptes més delicioses en menys temps amb ‘La Vanguardia’ i BRA®

● ●

- REDACCIÓ

Cuinar deliciosos i nutritius guisats, estofats, brous i cremes és una de les millors opcions per combatre el fred hivernal, ja que ens reconforte­n i ens reforcen les defenses. Des de La Vanguardia, volem que gaudeixis de les receptes més saboroses de tota la vida i que les preparis en un temps rècord i estalviant energia. Per això, amb la subscripci­ó a La Vanguardia et regalem l’olla de pressió Excellent de BRA de 7 litres, un estri fantàstic per cuinar una infinitat de plats ràpidament i mantenint els nutrients i els sabors detotselsi­ngredients.

Subscriu-t’hi ara per només 39€ al mes i sense compromís de permanènci­a, i posa’t al dia amb la informació veraç, plural i rigorosa que t’ofereix La Vanguardia.

Prepara els guisats i els estofats de tota la vida estalviant temps i energia amb l’olla exprés de Bra

Rebràs el diari cada dia a casa teva o podràs anar-lo a buscar a qualsevol punt de venda. Amb

La Vanguardia en paper, podràs llegir tots els articles d’opinió, anàlisis per entendre millor la realitat i grans reportatge­s. A més, rebràs tots els suplements de

La Vanguardia − elQuèFem?els divendres,elCultura| selsdissab­tesiel MagazineiD­inerselsdi­umenges− i tindràs accés il·limitat a tot el contingutd­elwebdeLaV­anguardia.

I els avantatges no s’acaben aquí! Ser subscripto­r de

La Vanguardia surt a compte, ja que també et permet estalviar cada mes amb els descomptes del Club Vanguardia. Amb la targeta del Club podràs aprofitar centenars d’ofertes, participar en sortejos i assistirae­sdevenimen­tsexclusiu­s.

Recupera i mantingues el to físic després de les festes practicant esport amb els millors especialis­tes. Posa’t en forma als clubs DiR i YogaOne adherits a la promoció i estalvia’t un 50% de descompte en la matrícula, un 40% en la quota anual i un 15% en la mensual. Oentrena la teva energia a tots els centres Duet Sports matriculan­t-t’hi

Ser subscripto­r de ‘La Vanguardia’ surt a compte, ja que et permet estalviar cada dia

gratis i amb un 15% de descompte en la quota mensual d’adults. I si entre els regals no has trobat els teus cosmètics preferits, aprofita el50%dedescompt­ealesbotig­ues YvesRocher­iayves- rocher.es.

El Club també t’ajuda amb les compres al súper. Omple el carro a bonpreuesc­lat.cat estalviant-te 5€ en compres superiors a 35€. I gaudeix de propostes gastronòmi­ques a punt per consumir, esmorzant a El Fornet amb un 15% de descompte als seus establimen­ts o demanant els seus dolços i salats a elfornet.com ambun20%dedescompt­e.

Dona la benvinguda al nou any aprofitant alguns dels descomptes del Club que els subscripto­rs fan servir més. Demana el Menú exclusiu Club Vanguardia a McDonald’s®pernomés6€igaudeix

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain