La Vanguardia (Català-1ª edició)

Chris Noth és eliminat de la seqüela de ‘Sexe a Nova York’

HBO pren la decisió per les acusacions d’agressió sexual

-

La princesa hereva Victòria de Suècia ha donat positiu per covid, va revelar ahir la casa reial sueca. Aquest segon positiu de la princesa (el primer va ser el març del 2021) arriba pocs dies després que els seus pares, els reis Carles Gustau i Sílvia, també donessin positiu.

SANTORAL

Eulogi de Còrdova, Julià, Basilissa, Andreu Corsini, Marciana, Lucrècia, Pere, Honorat, Marcel·lí, Vidal, Revocat

Mr Big i l’actor que li ha donat vida durant tants anys, Chris Noth, no hi seran, al final de la temporada d’And just like that, la seqüela acabada d’estrenar de la sèrie Sexo en Nueva York. Després que l’últim mes l’actor hagi estat denunciat per agressió sexual per part de diverses dones, la plataforma HBO Max ha pres la decisió d’eliminar aquest personatge del desè i últim episodi de la primera temporada de la sèrie, que s’estrenarà el 3 de febrer.

Mr Big era un dels icònics personatge­s de la sèrie que s’havien recuperat en aquesta seqüela, tot i que després del primer episodi el personatge va desaparèix­er de les trames principals per decisió creativa. Segons avançava TV Line, al capítol final d’And just like that, Carrie (Sarah Jessica Parker) anava a viatjar a París i allà tornaria a aparèixer breument Mr Big. Segons fonts pròximes a la productora, l’equip creatiu de la sèrie, finalment, ha decidit eliminar aquesta seqüència arran de les recents acusacions contra Chris Noth i després de considerar que no és necessària per donar sentit al desenllaç.

Tot just una setmana després de l’estrena de la seqüela de Sexo en Nueva York a la televisió, el 16 de desembre, el mitjà The Hollywood Reporter va publicar el testimoni de dues presumptes víctimes de Noth. Les dones, que van declarar sota pseudònim, van afirmar haver patit agressions sexuals per part de l’intèrpret el 2004 i el 2015 respectiva­ment. Dies després, una tercera dona es va afegir a aquestes acusacions, afirmant que el 2010 ella també va ser agredida sexualment per l’actor. Poc després, Zoe Lister-Jones, actriu que va compartir una escena amb Noth a Ley y orden, també va acusar l’artista, així com la cantautora Lisa Gentile. L’actor ha assegurat que aquestes acusacions no són certes i ha afirmat que aquestes trobades van ser consentide­s.

Tanmateix, l’actor ha caigut en desgràcia després d’aquestes acusacions i va ser acomiadat de la sèrie The equalizer, entre altres mesures. Tampoc no va rebre el suport de Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, les protagonis­tes d’And just like that, que van enviar un missatge a les víctimes: “Donem suport a les dones que han fet un pas endavant per compartir les seves doloroses experiènci­es. Sabem que ha de ser molt difícil fer-ho i les aplaudim per això”. ●

 ?? DIMITRIOS KAMBOURIS / AFP ?? L’actor en una imatge del desembre
DIMITRIOS KAMBOURIS / AFP L’actor en una imatge del desembre
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain