La Vanguardia (Català-1ª edició)

La Lliga ACB torna amb un JoventutMa­drid i un Barça-Baxi

-

Després dels estralls del coronaviru­s al calendari de la Lliga ACB, la competició s’ha reprès aquest cap de setmana amb un galimaties: cinc partits correspone­nts a tres jornades diferents. Hi destaquen dos duels: un Joventut-Reial Madrid, avui a Badalona (19.15 h), correspone­nt a la jornada 15, i un Barça-Baxi Manresa de la 14a (del 19 de desembre) al Palau Blaugrana (17.00 h), amb els equips ja refets després les nombroses baixes per covid.

A les files barcelonis­tes, l’entrenador Sarunas Jasikevici­us i el base Nico Laprovitto­la podran participar al derbi català després de donar negatiu a l’últim test fet pel club blaugrana. Tots dos havien donat positiu el 31 de desembre; per tant, ja havien complert els set dies d’aïllament obligatori. El Barça havia patit un brot de covid que havia afectat 18 membres de la plantilla.

A l’Olímpic de Badalona s’enfronten el primer contra el tercer de la Lliga. Els verd-inegres busquen el 10è triomf que els assegurari­a el bitllet per a la Copa del Rei, tot i que hi arriben sense haver jugat en tres setmanes i sense entrenar tot l’equip junt a causa d’un brot de coronaviru­s. El dia 30, quatre jugadors van donar positiu. L’aforament del recinte és limitat a 8.400 localitats (un 70% del total).

Al Reial Madrid, el tècnic Pablo Laso deia que intentaran “aconseguir el primer lloc de la Lliga regular sabent que ens queden dues oportunita­ts, contra el Joventut i el Barcelona”.

Els positius per covid continuen afectant l’Eurolliga. Ahir es va anunciar l’ajornament dels partits Estrella Roja-Reial Madrid i Baskonia-Anadolu Efes de la 20a jornada que s’havien de jugar el dimarts 11, després de la sol·licitud de suspensió per part de serbis i bascos. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain