La Vanguardia (Català-1ª edició)

Antonio David Flores refà la seva vida

L’ex guàrdia civil es trasllada a viure a Madrid amb la periodista Marta Riesco

-

possibles acusats, el magistrat va assenyalar que aquest llenguatge es pot interpreta­r almenys de dues maneres raonables. “L’acord és ambigu. Si s’hagués escrit de manera més clara no hi hauria debat, però és lluny de ser evident”, va indicar.

La resolució del jutge Kaplan suposa un altre cop dur per al segon fill de la reina Elisabet II. La seva reputació ha caigut en la ignomínia per la seva relació amb el tàndem Epstein-Maxwell.

Els processos penals contra aquesta parella van significar un atac a fons a la reputació del duc de York. Maxwell va ser trobat culpable fa poc de cinc càrrecs per haver captat nenes, de qui va abusar personalme­nt i que va manipular perquè Epstein i els seus amics en gaudissin sota el ganxo de donar-los un futur.

Giuffre va afirmar que el príncep Andreu “transpirav­a profundame­nt sobre meu”, la nit en què van tenir una trobada en un club de Londres, on suposadame­nt hi va haver l’abús sexual. Andreu va replicar que aquell dia va anar a una festa amb la seva filla Beatrice i que va passar la nit a casa, amb els seus fills.

Durant la vista celebrada a començamen­ts de mes, el jutge ja va donar a entendre que descartava la considerac­ió de la defensa segons la qual les acusacions de Giuffre eren massa vagues. Es va reafirmar aquest dimecres.

“La denúncia de Giuffre no és ni inintel·ligible, ni vaga, ni equívoca”, va assenyalar Kaplan. “Al·lega una incidència discreta d’abusos sexuals en tres circumstàn­cies particular­s. Identifica aquells a qui atribueix aquests abusos”, va subratllar.

També va avalar la vinculació de les presumptes agressions a la imposició intenciona­l de l’angoixa emocional que li va suposar ser forçada. I va denegar que es vulneraran drets constituci­onals per haver-se prolongat a causa de la pandèmia el període per assolir la prescripci­ó dels delictes.

El cas de Giuffre contra el príncep Andreu ha guanyat en rellevànci­a pública quan s’ha considerat que és el pas següent de la justícia sobre el cas de tràfic sexual d’Epstein. ●

Hilari, Gumersind, Potius, Verònica de Benasc, Glàfira, Hermil, Servus-Dei, Vivenci, Agrici, Leonci, Estratònic

Pasqual Maragall expresiden­t de Generalita­t

El jutge avala que s’investigui per l’ambigüitat d’un pacte de la víctima amb Jeffrey Epstein

 ?? CHEMA CLARES / GTRES ??
CHEMA CLARES / GTRES
 ?? DANIEL GgNvALEv / GTRES ??
DANIEL GgNvALEv / GTRES
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain