La Vanguardia (Català-1ª edició)

Ancelotti: “El Barça millorarà”

L’italià creu que el seu equip està dissenyat per guanyar a la contra

-

Carlo Ancelotti sempre es va allunyar del discurs triomfalis­ta amb què una part del madridisme encarava aquest clàssic pronostica­nt poc menys que una golejada. El relat del partit va donar la raó al veterà entrenador, que va reforçar el seu discurs després del 3-2: “L’equip estava preparat per a aquest tipus de partit. Se sabia que seria molt igualat i ha estat molt igualat. Hem fallat per cansament però la contra ha estat molt eficaç”, va afirmar.

El tècnic va lloar el partit del Barcelona: “He de ser honest: el Barcelona ha jugat un bon partit, però no crec que ens hagi dominat. Si ells han controlat la pilota, nosaltres hem estat molt eficaços en les contres, molt efectius. Ni ells no ens han dominat a nosaltres ni nosaltres els hem dominat a ells”, va afirmar.

Ancelotti va justificar l’estil del seu equip: “Per les caracterís­tiques dels

Ni ells ens han dominat ni nosaltres a ells; el Barça va fer un bon partit i hem estat eficaços a la contra” Carlo Ancelotti

nostres mitjans no ens va gaire bé pressionar a dalt. El bloc baix no és gaire estètic, però la qualitat que tenim a dalt és molt important per no gaudir-ne. Modric té una qualitat immensa, és molt difícil pressionar-lo. Sense Modric perdem en possessió però Valverde va marcar el 3-2 i arriba a l’àrea molt bé”.

Després, va tornar a felicitar el Barcelona, a qui veu en clar progrés: “El Barcelona té un equip de molta qualitat i va millorar. La primera part van crear perill amb les centrades, una cosa rara per al Barcelona i nosaltres vam mostrar la nostra qualitat”, va manifestar.

L’entrenador dels blancs no té preferènci­a per a la final: “L’important és ser a la final, no el rival que tinguem. Demà serà un gran partit entre dos grans equips. El bo és estar a la final. Estem cansats però molt feliços. Benzema ha acabat bé, va patir un cop, ara toca descansar i preparar la final”, va concloure. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain