La Vanguardia (Català-1ª edició)

Dos lladres amb moto arrenquen un rellotge valorat en 200.000 €

-

Els lladres violents especialit­zats en el robatori de rellotges d’alta gamma continuen amb la seva activitat als carrers de Barcelona i demostren el nivell de destresa amb què actuen i que no trien peces a l’atzar, sinó que saben perfectame­nt on són i qui porta les peces d’un gran valor. L’últim assalt violent per aconseguir per la força una d’aquestes joies va passar dimarts a la tarda a la Via Augusta de Barcelona. El botí: un Patek Philippe valorat en més de 200.000 euros.

Els fets van passar a dos quarts de set de la tarda. La víctima va poder telefonar amb el seu telèfon al 112 i alertar que a l’altura del número 280, aturat en un semàfor amb el vehicle, va cridar emprenyat l’atenció d’un motorista que li va donar un cop al retrovisor. Aliè a les veritables intencions del motorista i l’altre individu que circulava de paquet, la víctima va abaixar la finestra i quan va anar a posar bé el retrovisor va sentir com li arrencaven el rellotge amb gran violència.

La víctima va relatar impotent a una patrulla dels Mossos d’Esquadra, encara amb el braç adolorit, que la motociclet­a amb els lladres va fugir en direcció Llobregat i va facilitar algunes dades dels lladres i el vehicle.

La modalitat de l’estrebada del canell de la víctima perquè confiada tregui el braç per la finestra del cotxe no és tan habitual com abraonar-se literalmen­t sobre la persona fins a fer-la caure a terra i arrencar-li el rellotge amb molta violència.

Abans de la pandèmia, els mossos d’investigac­ió de Barcelona van protagonit­zar diverses operacions per retirar de la circulació grups especialit­zats en robatoris violents de rellotges de luxe, i fins i tot van arribar a identifica­r alguns dels individus que feien de mitjancers amb el botí i els compradors. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain