La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’Athletic assalta Vallecas i la Reial no pot amb el Getafe

-

El millor equip com a local d’aquesta Lliga fins aquesta jornada, el Rayo Vallecano, va encaixar la primera derrota a Vallecas contra un Athletic (0-1) molt inspirat defensivam­ent. Nico Serrano, de volea espectacul­ar en la primera part, va sentenciar el partit malgrat les múltiples arribades dels d’Iraola, que van portar el pes del partit. Els últims minuts Íñigo Martínez i Unai Simón van salvar els de Marcelino, molt exigits fins al final. Aquest resultat permet a l’equip basc enxampar els madrilenys en la classifica­ció amb 31 punts. Tots dos es queden a només un punt dels llocs europeus.

A Anoeta la defensa que va plantejar Quique Sánchez Flores amb el seu Getafe va frenar una Reial Societat (0-0) impotent i desencerta­da, que va continuar amb els seus problemes per trobar el gol al seu estadi, on només ha marcat set gols aquesta temporada. Remiro i Soria, els dos porters, van ser els grans protagonis­tes del partit per les seves aturades. Isak va enviar una pilota a la creu en el descompte que va hauria pogut desnivella­r el partit. Els donostiarr­es es queden a dos punts de les posicions de Champions i el Getafe, que continua creixent des de l’arribada de Flores, es distancia a quatre punts del descens.

En l’altre partit de la jornada, l’Osasuna es va retrobar amb la victòria fora de casa després de set partits contra un Granada (0-2) que va oferir molt males sensacions a Los Cármenes. Els navarresos van controlar molt bé el partit i els gols de David García i Kike García els van proporcion­ar una victòria que els deixa a la meitat de la taula.

?? MARSICAL / E E ?? Radamel Falcao, davanter del Rayo, es lamenta per una ocasió perduda
MARSICAL / E E Radamel Falcao, davanter del Rayo, es lamenta per una ocasió perduda