La Vanguardia (Català-1ª edició)

Segon assassinat masclista de l’any, a Granada: mata la dona i després se suïcida

-

Un matrimoni format per una dona d’uns 50 anys i un home de 48 ha estat localitzat sense vida dimarts a primera hora a dins d’una fleca d’Algarinejo (Granada), en un possible cas de violència de gènere en què ell podria haver mort la seva esposa i posteriorm­ent haver-se llevat la vida, segons van informar fonts de la Guàrdia Civil, que van informar que es tracta d’una “mort violenta”. El cadàver de la dona va ser localitzat cap a les sis del matí per una veïna que va donar la veu d’alerta als serveis d’emergència i posteriorm­ent es va trobar al mateix immoble el cos de l’home ja sense vida. Segons informa Efe, el cos de la víctima presentava ferides per arma blanca i el del presumpte agressor tenia una ferida de bala al cap. Fonts properes a la investigac­ió han confirmat que hi havia una escopeta al costat del cadàver de l’home.

Responent a preguntes dels periodiste­s, el delegat del Govern a Andalusia, Pedro Fernández, va explicar que la dona, la Mónica (de la qual no s’han facilitat els cognoms), va morir per les ferides d’arma blanca causades presumptam­ent pel seu marit Antonio, de 48 anys, que s’hauria suïcidat amb una arma de foc. No hi ha antecedent­s previs per violència de gènere, però les circumstàn­cies en què s’han trobat els cossos fan pensar als agents que es pot tractar d’un possible cas de violència de gènere.

Si es confirma que es tracta d’un nou assassinat masclista, la Mónica seria la segona víctima mortal de la violència de gènere aquest any, i faria pujar a 1.127 el nombre de dones assassinad­es per les seves parelles o exparelles des del 2003, quan van començar els registres. ●

La víctima va morir per les ferides d’arma blanca causades presumptam­ent pel marit

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain