La Vanguardia (Català-1ª edició)

Iñaki Urdangarin: “Està tot dit”

L’advocat de l’exduc de Palma reitera que la ruptura “és de mutu acord”

-

els nens, però se m’acosten amb afecte, malgrat la meva cara de pòquer. Tinc bona sinergia amb ells perquè els tracto amb normalitat, i crec que amb el meu fill ho faria bé: el protegiria i, alhora, el prepararia per a la vida, que és meravellos­a si en saps gaudir”.

No s’havia plantejat la paternitat a causa de la concentrac­ió màxima en la seva professió: del plató al restaurant sense passar per casa. No volia ser un pare absent. Però ara es veu cada dia més preparat. I seria amb la seva parella, l’arquitecta brasilera Rebecca Lima. “És una persona que em dona vida, energia i felicitat. Esclar que em veig amb ella. Però no m’agrada sotmetre’m a pressions, sinó deixar que les coses passin quan han de passar”.

És obligatori preguntar-li sobre Verónica Forqué. Moltes veus van assenyalar MasterChef com una experiènci­a massa estressant per a algú en el seu estat. La productora del programa es va veure obligada a emetre un comunicat en què desvincula­va l’experiènci­a televisiva de l’actriu amb el seu tràgic final.

“No pots posar en dubte l’estat mental d’una persona quan no sembla que estigui realment malament. Ella no va donar senyals d’això, al contrari; va ser una aspirant meravellos­a del concurs que va fer que tots ens ho passéssim molt bé. Que mesos després del seu pas per MasterChef decidís fer el que va fer... Sentim una enorme perplexita­t i moltíssima pena perquè amb nosaltres va ser feliç”, aclareix el prestigiós xef. ●

e e e a t

Š jj { j  j „{ }{ j j j j j k  € }j € j

Rebecca Lima ƒ j „{ j j j j … j€ j } j †‡ ˆ j € ‰ j j€ j} j menys dos són fora de Ginebra–, segons l’¡ Hola!, decidien de mutu acord posar fi al seu matrimoni el cap de setmana passat. La germana del Rei no va poder passar per alt la nova situació després de veure el seu marit i una altra dona passejant agafats de la mà i abraçats en una platja francesa quan queia el sol, i després d’una dècada d’acompanyar-lo en el procés judicial que va acabar en condemna de presó.

La infanta està reclosa al seu pis de Ginebra, localitat suïssa on viu des que el seu marit va entrar a la presó per tenir més privacitat. Allà va rebre la notícia de les fotos publicades a la revista Lecturas.

Per la seva part, l’advocat Mario Pascual Vives, que va defensar Iñaki Urdangarin en el cas Nóos, afirmava aquest dimarts que la separació d’Urdangarin i la infanta Cristina és “de mutu acord”.

En declaracio­ns a Europa Press sobre l’anunci de la separació, el lletrat ha insistit que “el comunicat diu quatre coses, i una de les que diu és que és de mutu acord”. Pascual Vives ha afegit que la decisió “és una voluntat clara de tots dos”, i, quan se li ha demanat que aclarís la part del text que parlava d’interrompr­e la relació matrimonia­l en comptes d’al·ludir a divorci o separació, s’ha remès a la literalita­t del comunicat: “Les especulaci­ons són especulaci­ons. La realitat del que diu el comunicat d’ahir és el que diu”.

Respecte a si la decisió es va desencaden­ar per la publicació de les fotografie­s d’Urdangarin caminant agafat de la mà amb una altra dona, ha reiterat que la separació és de mutu acord i que “en qualsevol situació el més important sempre són els fills, sempre, perquè són espectador­s del que passa”. ●

 ?? DOMINE JEROME / GTRES ??
DOMINE JEROME / GTRES
 ?? KAB / GTRES ??
KAB / GTRES

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain