La Vanguardia (Català-1ª edició)

Dolç renéixer

-

Sharon Corr

Lloc i data:ha: Festival Mil·lenni. Barts (27/I/2 22

Sharon Corr va presentar les seves noves cançons acompanyad­a d’un sòlid trio d’una exquisida pulcritud sonora format pel bateria Doug Yowel, el baixista Alex Morell i el guitarrist­a Fernando Curiel. Després d’obrir amb Radio, una cançó de The Corrs d’autoria pròpia culminada amb un vibrant solo de violí, la cantautora irlandesa es va asseure al piano per abordar el majestuós i punyent tema central del seu últim disc, en el qual despulla els seus sentiments i mostra tota la fúria d’una dona ofesa. Abans d’al·ludir a “la recargolad­a germana de la reina” i confessar haver renascut.

Entre altres gemmes del seu nou material, Sharon Corr també ens va meravellar amb la seva veu angelical en un My beautiful reminiscen­t de la seva idolatrada Joni Mitchell. Per enlluernar­nos poc després com a violinista amb Mná na hÉireann, una emblemàtic­a cançó folk de la “Irish rebel music” repescada del seu primer disc. I descobrir-nos, ja de nou asseguda al piano, altres tresors del seu últim àlbum com Freefall o Running on rooftops.

En un vibrant crescendo final, i acompanyad­a pels cors i picar de mans del públic, Sharon Corr va encadenar una magnífica versió del Dreams de Fleetwood Mac amb So young, un vitalista tema de The Corrs on va tornar a mostrar la seva mestria amb el violí i coronat amb un esplèndid solo del gran bateria Doug Yowell. Obligada a bisar diverses vegades per una audiència entusiasma­da, dijous passat vam assistir al dolç renéixer d’una lluminosa estrella de la cançó. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain