La Vanguardia (Català-1ª edició)

Crisi en la relació entre Antonio David Flores i Marta Riesco

-

Dues setmanes després que la revista Lecturas anunciés que Antonio David Flores i la periodista Marta Riesco estaven vivint junts i havien iniciat una relació, ha estat una altra publicació, en aquest cas Semana, la que ahir va donar a conèixer que la parella hauria trencat. Malgrat que al tancament d’aquesta edició cap dels dos protagonis­tes no s’han pronunciat, la informació de la possible ruptura ja circulava com a rumor des de fa dies.

Segons Semana, la relació s’hauria trencat definitiva­ment fa dies, després de l’enfrontame­nt que va tenir Marta Riesco amb Anabel Pantoja al programa Sálvame, en què va entrar des de Vitòria en una connexió en directe quan estava cobrint la informació de la ruptura d’Iñaki Urdangarin per a El programa de Ana Rosa. La intervenci­ó de la periodista a un programa que l’ex guàrdia civil considera que ha tractat malament la seva família hauria desencaden­at la decisió final.

També és cert que Riesco no hauria paït gaire bé la gestió dels fets que ha protagonit­zat Antonio David després de saber-se públicamen­t la seva relació, fent costat a la seva encara dona, Olga Moreno, i sense anar a casa de la Marta cada vegada que anava a Madrid.

La reportera ara mateix està de baixa per l’ansietat que pateix, mentre que a l’ex de Rocío Carrasco se’l va veure ahir visitant el seu advocat a Madrid. Semana informa en la seva exclusiva que la parella estava sortint des de fa més de dos anys, una informació que, si fos certa, també generaria més polèmica després dels fets que han passat durant els últims mesos. / Albert Domènech

 ?? KMJ / GTRES ?? Antonio David Flores
KMJ / GTRES Antonio David Flores

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain