La Vanguardia (Català-1ª edició)

La Fundació Catalunya Cultura convoca el Programa Impulsa 2022

- REDACCI Barcelona

La Fundació Catalunya Cultura ha posat en marxa el Programa Impulsa Cultura 2022, que té per objectiu oferir formació i assessoram­ent integral a projectes culturals del territori per ajudar-los a optimitzar la seva gestió, viabilitat i sostenibil­itat. Els projectes poden presentar la sol·licitud per participar-hi fins al 28 de febrer. El projecte guanyador serà distingit amb un premi dotat amb 10.000 euros i una obra artística. La resta de projectes finalistes tindran accés a mentories i tutories personalit­zades, valorades en un total de 62.000 euros.

El programa està estructura­t en quatre fases que es prolonguen fins al desembre d’aquest 2022. Els continguts previstos se centren a dotar de recursos, eines i estratègie­s clau els projectes mitjançant un acompanyam­ent col·lectiu i individual, i tant presencial com virtual, de profession­als amb una sòlida experiènci­a en l’àmbit de la gestió empresaria­l, cultural i de la mentoria. Cal destacar, entre d’altres, la col·laboració de KPMG a Espanya, una empresa de serveis profession­als que ofereix serveis d’auditoria, fiscals i assessoram­ent legal, financer i de negoci.

Aquest programa també incideix en la necessitat d’atraure l’interès del sector empresaria­l per potenciar aliances de col·laboració.

Els projectes interessat­s a participar-hi podran assistir a una sessió informativ­a virtual l’11 de febrer a les 10 hores.

El guanyador del premi Impulsa Cultura del 2021 va ser el Festival Itinera, un projecte de l’Associació de Micropoble­s de Catalunya i Aktive. El jurat va valorar aquest festival, entre d’altres, per la seva lluita contra la desruralit­zació a través de la música i de la cultura.

La Fundació prepara un debat sobre el paper de les empreses al districte cultural de l’Hospitalet

D’altra banda, la Fundació Catalunya Cultura i l’Ajuntament de l’Hospitalet organitzen el dilluns 14 de febrer una jornada de treballa amb el títol El paper de les empreses en el teixit cultural d’un municipi. El districte cultural de l’Hospitalet com a paradigma. Hi participen, entre d’altres, Eloi Planes, Ángel Hermosilla, Elisabet Parés, Carmen Zapata, Enric Crous, Maite Esteve i David Quirós. ●

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain