La Vanguardia (Català-1ª edició)

Antonio Resines des de casa: “Dir més de tres frases seguides m’esgota”

-

Des de casa, i encara recuperant-se de les seqüeles de la covid, que el van mantenir gairebé dos mesos a l’hospital, Antonio Resines ha emès un comunicat per agrair l’atenció mèdica i tot el suport que ha rebut.

L’actor, que està emocionat per la gran quantitat de mostres d’afecte que li han arribat, explica que li queda “un temps de recuperaci­ó a casa abans de rebre l’alta definitiva”. I afegeix: “De moment, dir més de tres frases m’esgota”.

Tot l’escrit és una carta d’agraïment a amics, seguidors, mitjans de comunicaci­ó, família i personal sanitari. “A tots (metges, infermeres, auxiliars, zeladors, netejadore­s...), perquè, a part d’haver-nos tractat a la meva família i a mi amb un afecte enorme, m’han salvat literalmen­t la vida, perquè he passat moments més que complicats”.

L’intèrpret també mostra gratitud a “totes les persones anònimes que s’han preocupat per mi, m’han enviat missatges de suport, han resat o simplement m’han desitjat el millor. L’allau ha estat impression­ant, i adonar-me que tanta gent que no em coneix em té tant afecte m’ha emocionat profundame­nt”.

I no s’oblida dels “amics i col·legues de professió, que han estat informats per l’Ana [la seva esposa] i pel meu fill Ricardo, perquè sé com han estat de pendents dels informes (...). Ha estat un suport fonamental per a ells”.

Resines haurà de seguir una rehabilita­ció per a pacients que han estat a l’uci molt de temps. En el seu cas, van ser 48 dies per una pneumònia bilateral amb insuficièn­cia respiratòr­ia aguda. ●

 ?? INSTAGRAM ?? L’actor Antonio Resines
INSTAGRAM L’actor Antonio Resines

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain